نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 مقایسه ارزش غذایی سه گونه شور زیست Halocnemum strobilaceum و Kochia scoparia Sedilitzia rosmarinus با کاه گندم و یونجه
مهدی محمودی ابیانه، رضا ولی زاده، علیرضا کوچکی، عباسعلی ناصریان، امین صلاحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 422.59 K

2 تاثیر سطوح مختلف برگ خرما بر عملکرد بره های بلوچی
امین صلاحی، رضا ولی زاده، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله اصل مقاله 233.69 K

3 جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با برگ خرما بر سلامتی بره های بلوچی
امین صلاحی، رضا ولی زاده، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله اصل مقاله 234.21 K

4 مقایسه فراسنجه های حاصل از تولید گاز برگ تعدادی از واریته های خرمای ایران با علف خشک یونجه در شرایط برون تنی(In vitro )
امین صلاحی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله اصل مقاله 169.63 K

5 مقایسه ارزش غذایی سه گونه گیاه شورزیست با کاه گندم و یونجه
مهدی محمودی ابیانه، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، امین صلاحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 392.21 K

6 تاثیر روغن اسانسی مرزه بر رشد باکتری های استرپتوکوکوس لوتشیا و استرپتوکوکوس ماسدونیکوس
مهدی محمودی ابیانه، وحیده وحدت منش، داریوش علیپور، محمدیوسف علیخانی، حسن علی عرب
مشاهده مقاله اصل مقاله 444.97 K

7 تاثیر عمل آوری کنگر با افزودنی های مختلف بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات کیفی
محسن رضایی، داریوش علیپور، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله اصل مقاله 276.63 K

8 تاثیر استفاده از منابع مختلف نیتروژنی بر میزان آزاد سازی نیتروژن آمونیاکی و تغییرات pH شکمبه در بره های نر مهربان
محسن رضایی، داریوش علیپور، حسن علی عربی، پویا زمانی، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله اصل مقاله 622.49 K

9 تأثیر استفاده از منابع مختلف نیتروژنی بر برخی فراسنجه های شکمبه در برهه ای نر نژاد مهربان
مهدی محمودی ابیانه، داریوش علیپور، حمیدرضا مقیمی، مهدی حیدری
مشاهده مقاله اصل مقاله 624.33 K

10 تاثیر استفاده از منابع مختلف نیتروژنی برجمعیت نسبی برخی ریزجانداران شکمبه
مهدی محمودی ابیانه، داریوش علیپور، حمیدرضا مقیمی، محسن رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 560.11 K