نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تأثیر سطوح مختلف پودر گل ختمی بر عملکرد جوجه های گوشتی
صابر معتمدی، مهربد شریفی پور، حبیب خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.3 K)

2 تأثیر سطوح مختلف پودر گل ختمی بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
صابر معتمدی، مهربد شریفی پور، حبیب خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.22 K)

3 بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.33 K)

4 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر روی سطح ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئومی مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.97 K)

5 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.64 K)