| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تأثیر سطوح مختلف پودر گل ختمی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| صابر معتمدی، مهربد شریفی پور، حبیب خیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 289.3 K | ||
| 2 | تأثیر سطوح مختلف پودر گل ختمی بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
| صابر معتمدی، مهربد شریفی پور، حبیب خیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 303.22 K | ||
| 3 | بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار | |
| صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 291.33 K | ||
| 4 | بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر روی سطح ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئومی مرغان تخم گذار | |
| صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 264.97 K | ||
| 5 | بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار | |
| صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 241.64 K | ||