نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تأثیر سطوح مختلف پودر گل ختمی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
صابر معتمدی، مهربد شریفی پور، حبیب خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.3 K) | ||
2 | تأثیر سطوح مختلف پودر گل ختمی بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
صابر معتمدی، مهربد شریفی پور، حبیب خیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.22 K) | ||
3 | بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار | |
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.33 K) | ||
4 | بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر روی سطح ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئومی مرغان تخم گذار | |
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.97 K) | ||
5 | بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار | |
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.64 K) |