نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر وضعیت آنتی اکسیدانی سرم خون در جوجه های گوشتی | |
مریم میردریکوندی، حشمت اله خسروی نیا، بهمن پریزادیان کاوان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.47 K) | ||
2 | بررسی تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر غلظت آنزیم های کبدی و ارتباط آن با بیماری کبد چرب در جوجه های گوشتی | |
مریم میردریکوندی، حشمت اله خسروی نیا، بهمن پریزادیان کاوان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.41 K) | ||
3 | مقایسه پروفایل اسیدهای چرب ماهی و حلزون خوراکی | |
علی کیانی، راحله شریعتی، مریم میردریکوندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.67 K) |