| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده | |
| بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 373.77 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده | |
| بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 373.77 K | ||