| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام نقاله گوجه فرنگی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
| ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، علی میرزا آقازاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 178.96 K | ||
| 2 | تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام تفاله ماءالشعیر سازی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
| ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، حسین چراغی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 152.26 K | ||