نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام نقاله گوجه فرنگی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 178.96 K

2 تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام تفاله ماءالشعیر سازی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، حسین چراغی
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.26 K