صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
10
1
اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا
زانیار دانشور، حسین جهانی عزیزآبادی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (788.45 K)
2
اثر تاریخ کشت ونوع کود بر ارزش غذایی سیلاژذرت علوفه ای
شوبو اکبری، غلامرضا حیدری، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (897.5 K)
3
اثرات افزودن دی سدیم فومارات، ویتامین E و B12 بر پارامترهای تولید گاز در شرایط برونتن
میلاد محمدی سمان، حسین جهانی عزیزآبادی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (541.55 K)
4
اثرات روش های مختلف فرآوری بر فراسنجه های تجزیه پذیری پوسته خارجی برنج
سعیب ویسی، حسین جهانی عزیزآبادی، هیوا براز، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (557.49 K)
5
اثرات نسبت های مختلف پودر چربی پرشیا فت® امگا-6 به امگا-3 بر بالانس انرژی، تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده
حسین جهانی عزیزآبادی، عباس فرشاد، عدنان اداک، هیوا براز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (683.66 K)
6
اثرات ایمنوفین (مخلوطی از عصاره های گیاهی) بر پارامترهای بیوشیمیایی و ایمنی سرم در گوساله های شیر خوار
حسین جهانی عزیزآبادی، هیوا براز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (703.7 K)
7
اثر عصاره ی آویشن بر قابلیت هضم، بیومس میکروبی، مقادیر انرژی برآورد شده و کینتیک تخمیر جیره گاو شیرده در شرایط برون تنی
وریا ناصری، فرخ کفیل زاده، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.56 K)
8
ارزیابی پتانسیل کاهش متان اسانس صمغ درخت ون (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) در شرایط برون تنی
وریا ناصری، فرخ کفیل زاده، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (290.55 K)
9
اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری، عثمان عزیزی، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.96 K)
10
اثرات اسانس دارچین بر پارامترهای تخمیری شکمبه ای بره های نر پرواری
بهمن تالی جاری، عثمان عزیزی، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (511.11 K)