نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز | |
سعید فدایی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.08 K) |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز | |
سعید فدایی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.08 K) |