| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز | |
| سعید فدایی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 401.08 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر فرآوری شیمیایی دانه ی جو با هیدروکسید سدیم بر میزان تجزیه پذیری پروتئین با استفاده از روش نوین تولید گاز | |
| سعید فدایی، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 401.08 K | ||