نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه | |
نصراله بادپروا، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، مصطفی یوسف الهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.75 K) | ||
2 | تأثیر پرتودهی بیم الکترون بر میزان تولید گاز آزمایشگاهی کاه ارزن | |
قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، علی اکبر رستمی، نصرالله بادپروا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.44 K) | ||
3 | بررسی اثرپرتوتابی بیم الکترونی برارزش غذایی و تجزیه پذیری کاه ارزن با روش کیسه های نایلونی | |
قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، حسین سبزه کار، نصرالله بادپروا، علی اکبر رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.89 K) |