| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه | |
| نصراله بادپروا، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، مصطفی یوسف الهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 415.75 K | ||
| 2 | تأثیر پرتودهی بیم الکترون بر میزان تولید گاز آزمایشگاهی کاه ارزن | |
| قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، علی اکبر رستمی، نصرالله بادپروا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 347.44 K | ||
| 3 | بررسی اثرپرتوتابی بیم الکترونی برارزش غذایی و تجزیه پذیری کاه ارزن با روش کیسه های نایلونی | |
| قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، حسین سبزه کار، نصرالله بادپروا، علی اکبر رستمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 415.89 K | ||