نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه
نصراله بادپروا، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 415.75 K

2 تأثیر پرتودهی بیم الکترون بر میزان تولید گاز آزمایشگاهی کاه ارزن
قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، علی اکبر رستمی، نصرالله بادپروا
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.44 K

3 بررسی اثرپرتوتابی بیم الکترونی برارزش غذایی و تجزیه پذیری کاه ارزن با روش کیسه های نایلونی
قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، حسین سبزه کار، نصرالله بادپروا، علی اکبر رستمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 415.89 K