| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی | |
| یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 876.12 K | ||
| 2 | بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آویشن، آب انار، آب لیمو در گوشت ران جوجه های گوشتی | |
| یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 675.21 K | ||