| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار | |
| حمید بانشی، طاهره محمدآبادی، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، محمود قاسمی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 317.71 K | ||
| 2 | بررسی اثرات فرآوری کاه کنجد با آب، اسید سولفوریک و بخار آب تحت فشار بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای در گوسفند | |
| حمید بانشی، طاهره محمدآبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 295.19 K | ||