• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 اثر DCAD بر کیفیت گوشت بره های خالص لری بختیاری و آمیخته لری بختیاری - رومانف
سولماز ساعدی فرکوش، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 470.63 K

2 اثر DCAD بر پارامترهای شکمبه ای و اکسیداسیون چربی گوشت بره های خالص و آمیخته
سولماز ساعدی فرکوش، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله اصل مقاله 572.02 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب