نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | مقایسه گوارش پذیری برونتنی دانه نوین تریتی پایرم با دانه گندم و تریتیکاله به روش تولید گاز | |
طاهره اسمی پور، مهدی قریشی، شهریار کارگر، حسین شاهسوند حسنی، فرشته سنگ سفیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (725.72 K) | ||
2 | تعیین ترکیبات شیمیایی دانه نوین تریتی پایرم پایدار دربرابر شوری و مقایسه آن با دانه تریتیکاله و گندم | |
طاهره اسمی پور، مهدی قریشی، شهریار کارگر، حسین شاهسوند حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.13 K) |