نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 تخمین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام بخش های مختلف میوه کهور با استفاده از روش In Sacco
فرشته علی پور، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.48 K)

2 بررسی اثر بخش های مختلف غالف کهور بر پارامترهای شکمبه ای به روش آزمایشگاهی
فرشته علی پور، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، وحید وثوقی، محسن حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.23 K)

3 تعیین ارزش غذایی گلبرگ زعفران با استفاده از تکنیک تولیدگاز در شرایط آزمایشگاهی
فرشته علی پور، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران، هادی ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (731.19 K)