| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تخمین تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام بخش های مختلف میوه کهور با استفاده از روش In Sacco | |
| فرشته علی پور، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 386.48 K | ||
| 2 | بررسی اثر بخش های مختلف غالف کهور بر پارامترهای شکمبه ای به روش آزمایشگاهی | |
| فرشته علی پور، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، وحید وثوقی، محسن حسینی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 417.23 K | ||
| 3 | تعیین ارزش غذایی گلبرگ زعفران با استفاده از تکنیک تولیدگاز در شرایط آزمایشگاهی | |
| فرشته علی پور، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران، هادی ابراهیمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 731.19 K | ||