• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 تعیین ارزش غذایی ورمی کمپوست تهیه شده از مخلوط محتویات شکمبه، ضایعات قارچ صدفی، ضایعات میوه و سبزیجات و فضولات گاوی با روش تکنیک تولید گاز
کیان صادقی، اکبر تقی زاده، احمدرضا حسنی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 407.5 K

2 تعیین ارزش غذایی ورمی کمپوست تهیه شده از مخلوط محتویات شکمبه، ضایعات قارچ صدفی، ضایعات میوه و سبزیجات و فضولات گاوی با استفاده از روش کیسه های نایلونی
کیان صادقی، اکبر تقی زاده، احمدرضا حسنی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.93 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب