نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی برمحلولیت ماده خشک برخی منابع پروتئینی | |
بیژن نویدگلبو، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فررزاد میرزائی آقچه قشلاق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.65 K) |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی برمحلولیت ماده خشک برخی منابع پروتئینی | |
بیژن نویدگلبو، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فررزاد میرزائی آقچه قشلاق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.65 K) |