• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 تأثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بره های در حال رشد
علی کافی، امیر داور فروزنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 578.79 K

2 تأثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر شاخص های عملکردی بره های در حال رشد
علی کافی، امیر داور فروزنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 659.89 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب