• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 بررسی اثر استفاده پیه در جیره غذایی گوسفند بر میزان تجزیه پذیری خوراک های علوفه ای (کاه گندم و یونجه خشک) به روش کیسه های نایلونی
مهدی اصحابی، کاوه جعفری خورشیدی، محمد رضاییان، حامد علی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 359.15 K

2 بررسی میزان تجزیه پذیری دیواره ی سلولی کاه گندم و یونجه خشک در شکمبه گوسفند تغذیه شده با سطوح مختلف پیه و روغن گیاهی، به روش Insitu
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمد علی جعفری، مهدی اصحابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 290.81 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب