نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی اثر استفاده پیه در جیره غذایی گوسفند بر میزان تجزیه پذیری خوراک های علوفه ای (کاه گندم و یونجه خشک) به روش کیسه های نایلونی | |
مهدی اصحابی، کاوه جعفری خورشیدی، محمد رضاییان، حامد علی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.15 K) | ||
2 | بررسی میزان تجزیه پذیری دیواره ی سلولی کاه گندم و یونجه خشک در شکمبه گوسفند تغذیه شده با سطوح مختلف پیه و روغن گیاهی، به روش Insitu | |
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمد علی جعفری، مهدی اصحابی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.81 K) |