نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر سطوح مختلف اسانس مورد بر طرفیت نگهدار آب (WHC) و میزان رطوبت گوشت در جوجه های گوشتی | |
مراد محمودی برزدری، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.69 K) |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر سطوح مختلف اسانس مورد بر طرفیت نگهدار آب (WHC) و میزان رطوبت گوشت در جوجه های گوشتی | |
مراد محمودی برزدری، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.69 K) |