نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مطالعه تغییرات ایجاد شده در pH شکمبه و اسیدهای چرب فرار در سیستم شکمبه مصنوعی با استفاده از جیره های دارای سطوح مخنلف ساکارز و نشاسته | |
امین خزری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K) |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مطالعه تغییرات ایجاد شده در pH شکمبه و اسیدهای چرب فرار در سیستم شکمبه مصنوعی با استفاده از جیره های دارای سطوح مخنلف ساکارز و نشاسته | |
امین خزری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K) |