• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 تاثیر سطوح گیاه چویر (Ferulago angulata) بر پایداری اکسیداتیو، میزان چربی خام و اسیدیته گوشت جوجه های گوشتی
محمود دانایی، یوسف جعفری آهنگری، رضا هاشمی، سعید حسنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 80 K

2 تاثیر سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
محمود دانایی، یوسف جعفری آهنگری، رضا هاشمی، سعید حسنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.42 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب