نویسنده = |
تعداد مقالات: 26 |
|
-99 |
|
اﻓﺰودن ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 358.67 K
|
|
-98 |
|
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﻤﺎق در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
علی محمدی، جواد پوررضا، نبی اله خون میرزایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 366.08 K
|
|
-97 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
امیر سلطانی آلکوئی، صادق خواجه، جواد پوررضا، مصطفی فغانی، فرشید خیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 363.84 K
|
|
-96 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎ آﮔﻮﻧﯿﺴﺘﻬﺎی راﮐﺘﻮﭘﺎﻣﯿﻦ و ﺗﺮﺑﻮﺗﺎﻟﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮنی جوجه های گوشتی |
|
محمد مهاجر، فرشید خیری، جواد پوررضا، محمد ﻋﻠﯽ ﺟﻼﻟﯽ ﺣﺎﺟﯽ آﺑﺎدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 438.17 K
|
|
-95 |
|
اﺛﺮ ﭘﻮدر ﺳﻤﺎق و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در دوره ی رﺷﺪ |
|
محمدرضا کلانتری، نصراله ولی، جواد پوررضا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 374.33 K
|
|
-94 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯿﻬﺎی ﻫﯿﺴﺘﻮﭘﺎﺗﻮﻟﻮژِی ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺨﺎﻃﯽ اﯾﻠﺌﻮم روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
صادق خواجه، امیر سلطانی، جواد پوررضا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 358.59 K
|
|
-93 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﺖ ﺑﻪ آردی در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
محسن قاسمی نژاد، جواد پوررضا، فرشید خیری، عباسعلی قیضری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 270.61 K
|
|
-92 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮو ﻓﻠﻮر روده ی ﮐﻮر و ﺗﺎﻧﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ی ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻮرﮔﻮم در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ذرت |
|
محمدرضا عبادی، جواد پوررضا، محمدعلی ادریس، حمیدرضا رحمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 392.29 K
|
|
-91 |
|
بررسی امکان استفاده از کنجاله پسته وحشی در تغذیه جوجه های گوشتی |
|
سحر پارسا نسب، فرشاد زمانی، جواد پوررضا، مصطفی فغانی، حسن جهانبازی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.29 M
|
|
-90 |
|
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و اسید های آمینه گوگرد دار بر عملکرد مرغ های مادر بالغ |
|
علی پیشنمازی، جواد پوررضا، عبدالحسین سمیع |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.26 M
|
|
-89 |
|
تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی |
|
حسین جانمحمدی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.13 M
|
|
-88 |
|
اثرات روی-متونین، بتائین و محدودیت غذائی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی |
|
حسین حمیدی، حمیدرضا رحمانی، جواد پوررضا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.34 M
|
|
-87 |
|
اثر روش اندازه گیری و رقم بر انرژی قابل سوخت و ساز برخی ارقام جو در جوجه های گوشتی |
|
عباسعلی قیصری، امیرحسین پورآباده، جواد پوررضا، رامین بهادران، امیر همایون وفایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.29 M
|
|
-86 |
|
مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم حقیقی اسید های آمینه پودر گوشت و استخوان در طیور |
|
حسین جانمحمدی، حسین نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 173.25 K
|
|
-85 |
|
ارزیابی سه نوع جاذب مایکوتوکسین در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
حسن نظری زاده، جواد پوررضا، جواد امینی، مجتبی یاری، فرزاد هاشم زاده، مهدی میرزایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 378.01 K
|
|
-84 |
|
اثرات سطوح مختلف امگا- 3 در دوره های زمانی متفاوت بر فراسنجه های خونی و عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ماده |
|
نیما غیاثی نژاد، فرشید خیری، جواد پوررضا، جواد نصر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 307.79 K
|
|
-83 |
|
اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین |
|
غلامرضا زابلی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، جواد پوررضا، مهران مهری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 180.32 K
|
|
-82 |
|
ارزیابی کارایی فورمایسین وعصاره قارچ کومبوچا به عنوان جاذب مایکوتوکسین بر اثرات سوء آفلاتوکسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی |
|
جواد پوررضا، حسن نظری زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 178.14 K
|
|
-81 |
|
مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro. |
|
رضا علی پور فیل آبادی، جواد پوررضا، فرشاد زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 309.72 K
|
|
-80 |
|
اثر پودر سماق و پروبیوتیک بر عملکرد بلدرچین ژاپنی در دوره ی رشد |
|
محمدرضا کلانتری، نصراله ولی، جواد پوررضا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 74.55 K
|
|
-79 |
|
تاثیر جایگزینی مالت جو به جای ذرت بر ویژگیهای هیستوپاتولوژی بافت مخاطی ایلئوم روده باریک در جوجه های گوشتی |
|
صادق خواجه، جواد پوررضا، امیر سلطانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 38.22 K
|
|
-78 |
|
تاثیر سطوح مختلف ترتونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی |
|
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی زاده، فرشید خبری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 77.44 K
|
|
-77 |
|
تاثیر میکروفلور روده ی کور و تانن بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه ی ارقام مختلف سورگوم در مقایسه با ذرت |
|
محمدرضا عبادی، جواد پوررضا، محمدعلی ادریس، حمیدرضا رحمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 37.61 K
|
|
-76 |
|
تاثیر سطوح مختلف ترئونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر |
|
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 39.03 K
|
|
-75 |
|
اثر سطوح مختلف پودر سماق در جیره غذایی بر عملکرد و روده جوجه های گوشتی |
|
علی محمدی، جواد پوررضا، نبی الله خون میرزایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 75.79 K
|