نویسنده =
تعداد مقالات: 26

-124 اﻓﺰودن ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.67 K)

-123 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺳﻤﺎق در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی محمدی، جواد پوررضا، نبی اله خون میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.08 K)

-122 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
امیر سلطانی آلکوئی، صادق خواجه، جواد پوررضا، مصطفی فغانی، فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.84 K)

-121 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎ آﮔﻮﻧﯿﺴﺘﻬﺎی راﮐﺘﻮﭘﺎﻣﯿﻦ و ﺗﺮﺑﻮﺗﺎﻟﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮنی جوجه های گوشتی
محمد مهاجر، فرشید خیری، جواد پوررضا، محمد ﻋﻠﯽ ﺟﻼﻟﯽ ﺣﺎﺟﯽ آﺑﺎدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.17 K)

-120 اﺛﺮ ﭘﻮدر ﺳﻤﺎق و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در دوره ی رﺷﺪ
محمدرضا کلانتری، نصراله ولی، جواد پوررضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.33 K)

-119 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﺎﻟﺖ ﺟﻮ ﺑﻪ ﺟﺎی ذرت ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯿﻬﺎی ﻫﯿﺴﺘﻮﭘﺎﺗﻮﻟﻮژِی ﺑﺎﻓﺖ ﻣﺨﺎﻃﯽ اﯾﻠﺌﻮم روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صادق خواجه، امیر سلطانی، جواد پوررضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.59 K)

-118 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﺖ ﺑﻪ آردی در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محسن قاسمی نژاد، جواد پوررضا، فرشید خیری، عباسعلی قیضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.61 K)

-117 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮو ﻓﻠﻮر روده ی ﮐﻮر و ﺗﺎﻧﻦ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ی ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻮرﮔﻮم در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ذرت
محمدرضا عبادی، جواد پوررضا، محمدعلی ادریس، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.29 K)

-116 بررسی امکان استفاده از کنجاله پسته وحشی در تغذیه جوجه های گوشتی
سحر پارسا نسب، فرشاد زمانی، جواد پوررضا، مصطفی فغانی، حسن جهانبازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

-115 تاثیر سطوح مختلف پروتئین و اسید های آمینه گوگرد دار بر عملکرد مرغ های مادر بالغ
علی پیشنمازی، جواد پوررضا، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

-114 تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

-113 اثرات روی-متونین، بتائین و محدودیت غذائی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی
حسین حمیدی، حمیدرضا رحمانی، جواد پوررضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

-112 اثر روش اندازه گیری و رقم بر انرژی قابل سوخت و ساز برخی ارقام جو در جوجه های گوشتی
عباسعلی قیصری، امیرحسین پورآباده، جواد پوررضا، رامین بهادران، امیر همایون وفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

-111 مقایسه دو روش تعیین قابلیت هضم حقیقی اسید های آمینه پودر گوشت و استخوان در طیور
حسین جانمحمدی، حسین نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.25 K)

-110 ارزیابی سه نوع جاذب مایکوتوکسین در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسن نظری زاده، جواد پوررضا، جواد امینی، مجتبی یاری، فرزاد هاشم زاده، مهدی میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.01 K)

-109 اثرات سطوح مختلف امگا- 3 در دوره های زمانی متفاوت بر فراسنجه های خونی و عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ماده
نیما غیاثی نژاد، فرشید خیری، جواد پوررضا، جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.79 K)

-108 اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین
غلامرضا زابلی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، جواد پوررضا، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.32 K)

-107 ارزیابی کارایی فورمایسین وعصاره قارچ کومبوچا به عنوان جاذب مایکوتوکسین بر اثرات سوء آفلاتوکسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
جواد پوررضا، حسن نظری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.14 K)

-106 مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro.
رضا علی پور فیل آبادی، جواد پوررضا، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.72 K)

-105 اثر پودر سماق و پروبیوتیک بر عملکرد بلدرچین ژاپنی در دوره ی رشد
محمدرضا کلانتری، نصراله ولی، جواد پوررضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.55 K)

-104 تاثیر جایگزینی مالت جو به جای ذرت بر ویژگیهای هیستوپاتولوژی بافت مخاطی ایلئوم روده باریک در جوجه های گوشتی
صادق خواجه، جواد پوررضا، امیر سلطانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.22 K)

-103 تاثیر سطوح مختلف ترتونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی زاده، فرشید خبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.44 K)

-102 تاثیر میکروفلور روده ی کور و تانن بر قابلیت هضم اسیدهای آمینه ی ارقام مختلف سورگوم در مقایسه با ذرت
محمدرضا عبادی، جواد پوررضا، محمدعلی ادریس، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)

-101 تاثیر سطوح مختلف ترئونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.03 K)

-100 اثر سطوح مختلف پودر سماق در جیره غذایی بر عملکرد و روده جوجه های گوشتی
علی محمدی، جواد پوررضا، نبی الله خون میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.79 K)