صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
17
1
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی
محمد حسین شهیر، سعید قاسمی، امید افسریان، وحید غلامی، عباس برین، مهدی قهرمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.46 K)
2
بررسی مصرف جیره آردی و پلت بر شاخص تولید واحدهای جوجه های گوشتی استان بوشهر
مصطفی پور حمزه، مرادپاشا اسکندری نسب، حیدر قلی زاده، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (806.01 K)
3
شناسایی عوامل موثر بر تولید و ارزیابی بهره وری آنها درواحدهای تخمگذار استان تهران
حسن خانکی، قادر دشتی، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (313 K)
4
ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺼﺮف ﻏﺬای ﭘﻠﺖ و آردی ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻋﻤﻠﮑﺮد واﺣﺪ ﻫﺎی ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮم ﺑﺎ ﺷﺎﺧﺺ EPEF (ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﻮردی اﺳﺘﺎن ﺑﻮﺷﻬﺮ)
مصطفی پور حمزه ای، مراد پاشا اسکندری نسب، حیدر قلی زاده، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (980.66 K)
5
اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد، میزان کلسترول زرده ی تخممرغ و فراسنجه های ایمنی خون مرغ های تخمگذار
شهرام فرج اله زاده سالاری، علیرضا صفامهر، محمد حسین شهیر، صابر خدائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (199 K)
6
اثر سطح انرژی قابل متابولیسم، پروتئین خام و لیزین جیره بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی
غلامرضا امیر صادقی، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (173.06 K)
7
تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد
عباس حسین پور، محمد حسین شهیر، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (153.93 K)
8
اثرات تغذیه مرطوب در جیره های بر پایه ذرت، گندم یا جو بر عملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی
مهدی برقعی، محمد حسین شهیر، حمید امانلو، سعید موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (151.44 K)
9
عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و بهره وری آنها (مطالعه موردی استان زنجان)
محمد ایزدی، قادر دشتی، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.21 K)
10
اثر ژنوتیپ و اندازه تخم مرغ بر تبادل گازهای تنفسی و تولید حرارت در مرحله جوجه کشی
محمد حسین شهیر، م.ح و چوالیباگ، آ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (944.79 K)
11
ارتباط کارایی تکنیکی و اندازه واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان زنجان
قادر دشتی، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (345.46 K)
12
بررسی اثر سطوح مختلف لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده بر ایمنی و فراسنجه های خونی بوقلمون های نر گوشتی در دوره آغازین
افشین حیدری نیا، محمد حسین شهیر، حمیدرضا طاهری، عبدالله حسینی، محمدحسین نعمتی، هادی کاظمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.11 K)
13
کاهش سطح پروتئین جیره بوقلمون های نر گوشتی با استفاده از آنزیم پروتئاز
رضا رحیمی، محمد حسین شهیر، افشین حیدری نیا، حمیدرضا طاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (332.31 K)
14
اثرات کاهش پروتئین خام جیره با استفاده از سطوح مختلف کلاژن هیدرولیز شدده بر ابقای نیتروژن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
زهرا اسدی کرمانی، محمد حسین شهیر، نیما برادران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.76 K)
15
بررسی امان کاهش فسفر قابل دسترس جیره رشد با استفاده از افزایش فسفر جیره های آغازین و اثرات آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما برادران، محمد حسین شهیر، زهرا اسدی کرمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.59 K)
16
اثر تغذیه انتخابی گندم کامل و تغذیه مرحله ای بر عملکرد جوجه های گوشتی
عبدا.. مقدسی، محمد حسین شهیر، مهدی قهرمانی، وحید غلامی، امید افسریان، زهرا شاه علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.3 K)
17
اثرات کمپلکس های آلی روی، منگنز، مس، سلنیوم و کروم بر عملکرد و تلفات جوجه های گوشتی تحت تنش سرمایی
سولماز نجفی پور، محمد حسین شهیر، حمیدرضا طاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.38 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه