صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
21
1
اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻔﺎﻟﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺮﺟﯿﺮه ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی، محمد زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (403.7 K)
2
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.49 K)
3
اثرات آنزیم فیتاز و مخمر زنده ساکارومایسس سرویسیه بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی سطح پایین فسفر قابل دسترس
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.07 MB)
4
اثرات افزودن مخلوط گیاهان گزنه و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار
حسینعلی قاسمی، کامران طاهر پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.85 MB)
5
اﺛﺮات ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی ﻟﻨﻔﻮﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فاطمه توکلی نسب، کامران طاهر پور، آرمان رستم زاده، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
6
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، زرﺷﮏ و ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تا 21 روزگی
فاطمه توکلی نسب، کامران طاهرپور، آرمان رستم زاده، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
7
اﺛﺮات ﻣﮑﻤﻞ ﻓﯿﺘﺎز و ﻣﺨﻤﺮ زﻧﺪه ﺳﺎﮐﺎروﻣﯿﺴﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻣﺤﺘﻮای ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس
حسینعلی قاسمی، حسین اخوان سلامت، کامران طاهر پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
8
اثرات جیره های دارای افزودنی های گیاهی بر هماتولوژی، نسبت هتروفیل به لنفوسیت و وزن اندام های لنفوییدی جوجه های گوشتی
فاطمه توکلی نسب، کامران طاهر پور، آرمان رستم زاد، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
9
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﮔﻞ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ، ﺗﺮﺧﻮن وﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ های گوشتی
ایوب جلیلیان، کامران طاهرپور، هدایتعلی ورهرام، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
10
اثرات جیره های حاوی سطوح مختلف رازیانه روی پروفایل لیپید سرم و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در مرغان تخمگذار
حسینعلی قاسمی، روح الله قاسمی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (111.79 K)
11
اثرات منابع مختلف چربی جیره بر هیستومورفولوژی روده در جوجه های گوشتی در 21 روزگی
حسینعلی قاسمی، کامران طاهر پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (108.94 K)
12
اثرات سطوح مختلف رازیانه روی عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار بعد از پیک تولید
حسینعلی قاسمی، روح الله قاسمی، مهران ترکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (288.77 K)
13
مقایسه اثرات گیاه دارویی گزنه، پروبیوتیک، پربیوتیک و اسید آلی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تا 42 روزگی
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.69 K)
14
مقایسه اثرات گیاه چویر و آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی علیه واکسن های نیوکاسل و گامبورو در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی، حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور، فاظل پوراحمد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.36 K)
15
مقایسه اثرات گیاه تشنه داری و مکمل سین بیوتیک بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی، کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی، فاضل پوراحمد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.06 K)
16
بررسی اثر جیره های حاوی نعناع بر سامانه ایمنی جوجه های گوشتی
کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1000.87 K)
17
مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (329.29 K)
18
اثرات افزودن مخلوط عصاره الکلی سیر و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.92 K)
19
اثرات منابع مختلف چربی جیره بر وزن چربی حفره بطنی، محتوای چربی و کلسترول گوشت و پروفایل لیپید خون جوجه های گوشتی
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.61 K)
20
استفاده از تفاله گوجه فرنگی در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ بر جیره پایه گندم در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی، محمد زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.3 K)
21
سطوح مختلف بالانس الکترولیتی و پروتئین خام جیره غذایی بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.03 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه