نویسنده =
تعداد مقالات: 21

1 اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﻔﺎﻟﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺮﺟﯿﺮه ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی، محمد زارعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 403.7 K

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻻﻧﺲ اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار
روح اله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.49 K

3 اثرات آنزیم فیتاز و مخمر زنده ساکارومایسس سرویسیه بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی سطح پایین فسفر قابل دسترس
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.07 M

4 اثرات افزودن مخلوط گیاهان گزنه و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار
حسینعلی قاسمی، کامران طاهر پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.85 M

5 اﺛﺮات ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی ﻟﻨﻔﻮﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
فاطمه توکلی نسب، کامران طاهر پور، آرمان رستم زاده، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

6 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، زرﺷﮏ و ﺳﻤﺎق ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تا 21 روزگی
فاطمه توکلی نسب، کامران طاهرپور، آرمان رستم زاده، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M

7 اﺛﺮات ﻣﮑﻤﻞ ﻓﯿﺘﺎز و ﻣﺨﻤﺮ زﻧﺪه ﺳﺎﮐﺎروﻣﯿﺴﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻣﺤﺘﻮای ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﺳﻄﺢ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻓﺴﻔﺮ ﻗﺎﺑﻞ دﺳﺘﺮس
حسینعلی قاسمی، حسین اخوان سلامت، کامران طاهر پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

8 اثرات جیره های دارای افزودنی های گیاهی بر هماتولوژی، نسبت هتروفیل به لنفوسیت و وزن اندام های لنفوییدی جوجه های گوشتی
فاطمه توکلی نسب، کامران طاهر پور، آرمان رستم زاد، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

9 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﮔﻞ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ، ﺗﺮﺧﻮن وﺳﯿﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻫﻤﺎﺗﻮﻟﻮژی و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ های گوشتی
ایوب جلیلیان، کامران طاهرپور، هدایتعلی ورهرام، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.03 M

10 اثرات جیره های حاوی سطوح مختلف رازیانه روی پروفایل لیپید سرم و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در مرغان تخمگذار
حسینعلی قاسمی، روح الله قاسمی، مهران ترکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.79 K

11 اثرات منابع مختلف چربی جیره بر هیستومورفولوژی روده در جوجه های گوشتی در 21 روزگی
حسینعلی قاسمی، کامران طاهر پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 108.94 K

12 اثرات سطوح مختلف رازیانه روی عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار بعد از پیک تولید
حسینعلی قاسمی، روح الله قاسمی، مهران ترکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 288.77 K

13 مقایسه اثرات گیاه دارویی گزنه، پروبیوتیک، پربیوتیک و اسید آلی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تا 42 روزگی
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 283.69 K

14 مقایسه اثرات گیاه چویر و آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی علیه واکسن های نیوکاسل و گامبورو در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی، حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور، فاظل پوراحمد
مشاهده مقاله اصل مقاله 326.36 K

15 مقایسه اثرات گیاه تشنه داری و مکمل سین بیوتیک بعنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر پاسخ آنتی بادی در جوجه های گوشتی
فرهاد رستمی، کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی، فاضل پوراحمد
مشاهده مقاله اصل مقاله 391.06 K

16 بررسی اثر جیره های حاوی نعناع بر سامانه ایمنی جوجه های گوشتی
کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1000.87 K

17 مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 329.29 K

18 اثرات افزودن مخلوط عصاره الکلی سیر و آویشن بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
کامران طاهرپور، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 297.92 K

19 اثرات منابع مختلف چربی جیره بر وزن چربی حفره بطنی، محتوای چربی و کلسترول گوشت و پروفایل لیپید خون جوجه های گوشتی
حسین اخوان سلامت، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.61 K

20 استفاده از تفاله گوجه فرنگی در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ بر جیره پایه گندم در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی، محمد زارعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 41.3 K

21 سطوح مختلف بالانس الکترولیتی و پروتئین خام جیره غذایی بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 80.03 K