نویسنده =
تعداد مقالات: 60

-124 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ
ریحانه واحد، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.52 K)

-123 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دﺑلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
ابراهیم فلاح نوملی، حسن کرمانشاهی، عبدالمنصور طهماسبی، حسن نصیری مقدم، علی گیلانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.88 K)

-122 اثر سطوح ژژﻧﻮم ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﯾﺨﺖ ﺷﻨﺎﺳﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ جوجه های گوشتی
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.26 K)

-121 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سجاد مرادی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.98 K)

-120 ﺗﺨﻤﯿﻦ ﺳﻄﻮح ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺗﻌﺎدل اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﻣﺪت زﻣﺎن ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮاﺳﺎس ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﺮح ﻣﺮﮐﺐ ﻣﺮﮐﺰی
نسیم بیدار، حسن کرمانشاهی، هادی سیاح زاده، منصور رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.85 K)

-119 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دبلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
ابراهیم فلاح نوملی، حسن کرمانشاهی، عبدالمنصور طهماسبی، حسن نصیری مقدم، علی گیلانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.17 K)

-118 اﺛﺮ آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺷﺪه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ﻋﻠﯽ گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، مصطفی قلی زاده، احمد علی محمد پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (892.37 K)

-117 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم واﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ و اﻧﺪازه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در دوره اول ﺗﺨﻤﮕﺬاری
حسن محمدی عمارت، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (952.01 K)

-116 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره آغازین جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.47 K)

-115 کاربرد ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره پایانی جوجه های گوشتی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.37 K)

-114 تأثیر منابع آنتی اکسیدانی آلی و معدنی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی سویه تجاری راس در شرایط تنش گرمایی
اعظم زینلی، احمد ریاسی، حسن کرمانشاهی، همایون فرهنگ فر، حجت ضیایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.6 K)

-113 تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین در پاسخ ایمنی طیور گوشتی پس از تزریق (SRBC (5%
علیرضا حاذق، نظر افضلی، حسن کرمانشاهی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.25 K)

-112 تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین B1برروی عملکرد و وزن برخی از اندام های داخلی طیور گوشتی
علیرضا حاذق، نظر افضلی، حسن کرمانشاهی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.01 K)

-111 بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی
محمد سالار معینی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.29 K)

-110 اثر کنجاله پنبه دانه عمل آوری شده با بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و عملکرد مرغ های تخمگذار
علی گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.48 K)

-109 بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم برسطح کلسترول، تری گلیسیرید و HDLسرم جوجه های گوشتی
زهرا حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، غلامعلی کلیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.11 K)

-108 بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، غلامعلی کلیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.58 K)

-107 تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، محمد کاظمی فر، محمد جواد آگاه، محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.6 K)

-106 بررسی اثرات سطوح مختلف دانه کتان کامل و خرد شده همراه با ویتامین E بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزاد امیری نسب، جواد آرشامی، حسن کرمانشاهی، محمدرضا باسامی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.9 K)

-105 نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.74 K)

-104 بررسی اثر سطوح مختلف پری بیوتیک (فرمکتو) و پروبیوتیک (محتویات سکوم کشت شده) بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش
محمد حسینی ابریشمی، وحید خاکسار زارع ها، حسن کرمانشاهی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.58 K)

-103 بررسی اثر کاهش سطوح مختلف پروتئین، کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
نعمت ضیائی، حسن کرمانشاهی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.57 K)

-102 اثر سطوح مختلف ویتامین Eبر پاسخ سیستم ایمنی همورال در جوجه های گوشتی
حسن کرمانشاهی، رضا دلیری، جلیل توکل افشاری، رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.02 K)

-101 عدم وجود ارتباط بین نرخ رشد اولیه و وقوع آسیت
کریم حسن پور، محمدرضا نصیری، قاسم حسینی سالکده، رسول واعظ ترشیزی، عباس پاکدل، حسن کرمانشاهی، مهدی ناقوس، فرهاد خلیق قره تپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.44 K)

-100 مطالعه ارتباط بین برخی پارامتر های خونی با وقوع سندروم آسیت
کریم حسن پور، محمدرضا نصیری، قاسم حسینی سالکده، رسول واعظ ترشیزی، عباس پاکدل، حسن کرمانشاهی، مهدی ناقوس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.72 K)