صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
50
-99
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ
ریحانه واحد، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.52 K)
-98
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻟﯿﺰﯾﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
محمدصادق حسینی مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن نصیری مقدم، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.21 K)
-97
مقایسه اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟه های گوشتی
محمدعلی بهروز لک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.96 K)
-96
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دﺑلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
ابراهیم فلاح نوملی، حسن کرمانشاهی، عبدالمنصور طهماسبی، حسن نصیری مقدم، علی گیلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.88 K)
-95
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟه ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروز لک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.33 K)
-94
اثر اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ اﺳﻄﻮﺧﻮدوس Lavandula angustifolia ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ شراﯾﻂ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎیی
نسیم بیدار، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.61 K)
-93
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔﻨﺪم ﺗﻘﻄﯿﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻧﺰﯾﻢ اﻧﺪوﻓﯿﺪ دبلیو در ﺑﻬﺮه اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
ابراهیم فلاح نوملی، حسن کرمانشاهی، عبدالمنصور طهماسبی، حسن نصیری مقدم، علی گیلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.17 K)
-92
تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (.Olea europaea L) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی
محمدجواد آگاه، حسن نصیری مقدم، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.15 MB)
-91
تأثیر سطوح متیونین، پروتئین و پیه بر روی کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار در انتهای دوره تولید
حسن نصیری مقدم، محمدجواد آگاه، محمدرضا کاظمی فرد، جواد حسینی، محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.25 MB)
-90
مقایسه ترکیبات شیمیایی ارقام جو اقلیم های مختلف ایران
عین اله عبدی قزلجه، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، علی وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.19 MB)
-89
اثر مکمل ویتامین E(آلفا توکوفرول استات) بر پاسخ های ایمنی وابسته به خون و سلول در جوجه های گوشتی
علیرضا حسابی نا مقی، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.51 K)
-88
اثر مکمل ویتامین C (محلول و همراه خوراک) بر عملکرد و ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی
علیرضا حسابی نامقی، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.3 K)
-87
اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی
حسین لنگری، محمد حسینی، نظر افضلی، حسن نصیری مقدم، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (387.14 K)
-86
بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم برسطح کلسترول، تری گلیسیرید و HDLسرم جوجه های گوشتی
زهرا حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، غلامعلی کلیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (412.11 K)
-85
بررسی اثر افزودن پروبیوتیک حاوی استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، غلامعلی کلیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.58 K)
-84
تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، محمد کاظمی فر، محمد جواد آگاه، محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.6 K)
-83
تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، محسن دانش مسگران، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
-82
تاثیر سطوح متفاوت دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی
سمیه سالاری، حسن نصیری مقدم، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (347.3 K)
-81
تاثیر جیوه های حاوی اسید کلریدریک و نمکهای آنیونی بر مواد معدنی و pH ادرار و خصوصیات سلامتی گاوهای خشک هلشتاین
طاهره محمد آبادی، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (971.12 K)
-80
اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی
محمدرضا اکبری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.13 K)
-79
اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر
احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (543.72 K)
-78
اثر متقابل بنتونیت سدیم با رنگدانه بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغهای تخمگذار از 36-48هفتگی
حمیده هاشمی پور، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.2 K)
-77
بررسی اثرات مکمل لیزین و متیونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نصیری مقدم، علیرضا حسابی نامقی، محمد رضا بیرجندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (739.99 K)
-76
تأثیر گندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی
محمد جواد آگاه، حسن نصیری مقدم، حسین نوراللهی، مظاهر صفدریان، نامدار اسکندری شیری، جواد حسینی، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (183.41 K)
-75
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری نشاسته ارقام مختلف جو ایران با روش برون تنی
عیناله عبدی قزلجه، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، علی رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.37 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2