صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
22
1
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ
ریحانه واحد، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.52 K)
2
مقایسه اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟه های گوشتی
محمدعلی بهروز لک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.96 K)
3
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟه ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروز لک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.33 K)
4
اثر ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﻠﺴﯿﻢ دار ﻧﯿﺮوﮔﺎه ﺑﺮق ﻣﺸﻬﺪ و ﺳﻄﺢ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سمیرا حسن پور، ابوالقاسم گلیان، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.47 K)
5
اثر اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ اﺳﻄﻮﺧﻮدوس Lavandula angustifolia ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ شراﯾﻂ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎیی
نسیم بیدار، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.61 K)
6
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﻮدر ﺑﺮگ ﺗﺮﺧﻮن (Artemesia dracunulus) ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی گوشتی
حسین سمنانی نژاد، فرهاد خلیق، احمد حسن آبادی، مینا رنجبر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (759.7 K)
7
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی، مائده جهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (894.79 K)
8
تاثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.46 MB)
9
تاثیر مکمل آلی و معدنی عناصر روی، مس و منگنز بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه اسماعیلی تفتی، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (154.96 K)
10
تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد
عباس حسین پور، محمد حسین شهیر، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (153.93 K)
11
تاثیر مکمل آلی و معدنی عناصر روی، مس و منگنز بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فاطمه اسماعیلی تفتی، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (158.33 K)
12
اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر
احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (543.72 K)
13
تأثیر سطوح مختلف عصاره سرخارگل بر عملکرد، تلفات و شاخص کارایی تولید جوجه های گوشتی
حسنی حاجاتی، احمد حسن آبادی، فرهنگ احمدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.36 K)
14
تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره و تراکم گله بر عملکرد جوجه های گوشتی
سعید جهاندوست آردین، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.46 K)
15
بررسی اثر افزودن سطوح مختلف اسید بوتیریک محافظت شده به جیره غذایی بر عملکرد رشد در جوجه های گوشتی
هادی نوروزی، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (324.54 K)
16
بررسی استفاده از گلیسرید اسید بوتیریک بر مورفولوژی روده باریک و شاخص های لاشه در جوجه های گوشتی
هادی نوروزی، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (329.43 K)
17
بررسی اثر اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه گوشتی در دوره های مختلف پرورشی
علی اکبر سالاری، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، غلامعلی کلیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (320.24 K)
18
اثرات مکمل ال-گلوتامین و زمان اولین خوراکدهی بر توسعه روده جوجه های گوشتی
امیرحسین علیزاده قمصری، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی، سیدعبدالله حسینی، مهدی افتخاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (631.08 K)
19
اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهار بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن
ریحانه واحد، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.63 K)
20
ارزیابی تغذیه انرژی مازاد دوره رشد بر مصرف آب و خوراک، خصوصیات رشد، لاشه و ترکیبات شیمیایی خون جوجه های گوشتی راس 308
مصطفی غلامی، علی گیلانی، حسن کرمانشاهی، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (71.94 K)
21
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.29 K)
22
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.18 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه