نویسنده = |
تعداد مقالات: 63 |
|
-74 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه اﮐﯿﻨﺎﺳﻪ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن |
|
الهه جهانیان، حمیدرضا رحمانی، مسعود علیخانی، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 368.32 K
|
|
-73 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر اﮐﯿﻨﺎﺳﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی ﺳﻠﻮل ﻫﺎی ﻣﺨﺎﻃﯽ ژژوﻧﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار |
|
الهه جهانیان، حمیدرضا رحمانی، مسعود علیخانی، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 365.8 K
|
|
-72 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
صفدر دری، ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن، ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 381.74 K
|
|
-71 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
صفدر دری، ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن، ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 283.92 K
|
|
-70 |
|
تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻓﻌﺎل 1 و 25- دی ﻫﯿﺪروﮐﺴﯽ ﮐﻮﻟﮑﻠﺴﯿﻔﺮول ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دﭼﺎر ﮐﻤﺒﻮد ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔر |
|
رحمان جهانیان، الهه جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 368.6 K
|
|
-69 |
|
تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻠﺴﯽ ﺗﺮﯾﻮل ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دﭼﺎر ﮐﻤﺒﻮد کلسیم و فسفر |
|
رحمان جهانیان، الهه جهانیان، الهام رسولی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 376.52 K
|
|
-68 |
|
تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺴﻔﺮ ﻏﯿﺮﻓﯿﺘﺎﺗﯽ |
|
رحمان جهانیان، فهیمه کاظم پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 315.32 K
|
|
-67 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻮﻧﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن |
|
فهمیه کاظم پور، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 370.78 K
|
|
-66 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮم ﮔﻠﯿﺴﺮﯾﺪی اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﻧﺎﺣﯿﻪ اﯾﻠﺌﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم |
|
مرتضی گلشادی، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 367.15 K
|
|
-65 |
|
تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪ ﺑﻮﺗﯿﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ذرت ﯾﺎ ﮔﻨﺪم |
|
مرتضی گلشادی، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 377.59 K
|
|
-64 |
|
تاثیر مقایسه ای ویتامین D3 و کلکسی تریول بر عملکرد و غلظت عناصر مختلف در سرم خون مرغان تخمگذار مسن |
|
مهدی احمدی، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 370.58 K
|
|
-63 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻠﺴﯽ ﺗﺮﯾﻮل ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻣﺴﻦ |
|
مهدی احمدی، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 380.85 K
|
|
-62 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﯾﺰوﻓﻼوﻧﻮﺋﯿﺪ ﺟﻨﯿﺴﺘﺌﯿﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن |
|
سمانه صیاف زاده، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 380.03 K
|
|
-61 |
|
تاﺛﯿﺮ اﯾﺰوﻓﻼوﻧﻮﺋﯿﺪ ﺟﻨﯿﺴﺘﺌﯿﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻣﻮﻟﻔﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن |
|
سمانه صیاف زاده، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 366.48 K
|
|
-60 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺎﻧﺎن اﻟﯿﮕﻮﺳﺎﮐﺎرﯾﺪﻫﺎی دﯾﻮاره ﺳﻠﻮﻟﯽ ﻣﺨﻤﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار |
|
ملیحه قاسمیان، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 393.12 K
|
|
-59 |
|
کاﻫﺶ ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﺒﻮری ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ، ﺧﻮراک ﻣﺼﺮﻓﯽ، ﻧﻤﺮه وﺿﻌﯿﺖ ﺑﺪﻧﯽ، ﺗﻐﯿﯿﺮات وزن و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺟﻮﯾﺪن و ﻧﺸﺨﻮار ﮔﺎوﻫﺎ شیری هلشتاین در اوایل دوره شیردهی |
|
ﺣﺸﻤﺖ اﷲ ﺑﻬﺮاﻣﯽ ﯾﮑﺪاﻧﮕﯽ، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مسعود علیخانی، رحمان جهانیان، بابک نوبری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 260.34 K
|
|
-58 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮدن ﺟﯿﺮه ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦE وC ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ آﻟﻔﺎﺗﻮﮐﻮﻓﺮول و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم، زرده و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ |
|
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 367.47 K
|
|
-57 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 367.46 K
|
|
-56 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 285.33 K
|
|
-55 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺎﻧﺎن اﻟﯿﮕﻮﺳﺎﮐﺎرﯾﺪﻫﺎی دﯾﻮاره ﺳﻠﻮﻟﯽ ﻣﺨﻤﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن |
|
ملیحه قاسمیان، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 384.53 K
|
|
-54 |
|
تأثیر ایزوفلاونوئید جنیستئین سویا بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه خروس های گوشتی |
|
الهام رسولی، رحمان جهانیان، محمد علی ادریس، مهدی محمدعلیپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 185.69 K
|
|
-53 |
|
تأثیر استفاده از اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت استفاده از فسفر فیتاتی در مرغان تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر غیرفیتاتی |
|
فهیمه کاظم پور، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 198.27 K
|
|
-52 |
|
تأثیر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی بر برخی صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار |
|
مریم طالب زاده، عبدالحسین سمیع، رحمان جهانیان، حمیدرضا رحمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 208.77 K
|
|
-51 |
|
تأثیر منابع آلی و غیرآلی عنصر روی بر عملکرد و متابولیسم بافتی این عنصر در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های برپایه ذرت-کنجاله سویا |
|
رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 184.76 K
|
|
-50 |
|
تاثیر سطوح مختلف آرژنین جیره بر زیرمجموعه های مختلف پروتئین های سرم خون و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی |
|
رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 399.82 K
|