نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن، ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.74 K)

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، ﻋﻠﯽ ﺗﺒﻌﯿﺪﯾﺎن، ﻣﺠﯿﺪ ﻃﻐﯿﺎﻧﯽ، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.92 K)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.46 K)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K)

5 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
صفدر دری، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان، فاطمه بهنام نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.58 K)

6 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون جوجه های گوشتی
صفدر دری، علی تیعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان، فاطمه بهنام نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.08 K)

7 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
صفدر دری، سید علی تبعیدیان، رحمان جهانیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.4 K)

8 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون در جوجه های گوشتی
صفدر دری، سید علی تبعیدیان، رحمان جهانیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.67 K)