نویسنده =
تعداد مقالات: 77

-149 اثرﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ 1 ﺗﺎ 42 روزگی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.41 K

-148 اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.73 K

-147 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﻤﻞآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺎ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸگاه
محمد جواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 289.59 K

-146 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه ﺑﺎدﯾﺎن روﻣﯽ اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ از ﺷﯿﺮﮔﯿﺮی
مهدی عاصمی اصفهانی، مهدی بابایی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 313.11 K

-145 تاثیر ﻋﻤﻞ آوری ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪﺳﻮﻟﻔﻮرﯾﮏ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺗﻮان ﻫﻀﻢ ﮐﻞ ﻣﯿﮑﺮوارﮔﺎﻧﯿﺴﻢ ﻫﺎ و ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎ ی شکمبه ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺧﻮزﺳﺘﺎن
افروز شریفی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 178.04 K

-144 رﺳﯽ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت
زینب نیک زاد، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 271.19 K

-143 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﺘﺮاﮐﻢ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه
یونس اوﻻدﺷﻨﺒﻪ، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 351.35 K

-142 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺮآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮش ﺑﺎ ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ادرار ﺑﺰﻫﺎی رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 268.76 K

-141 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﯿﺎه ﭘﻨﯿﺮک ( Malva Sylvestris ) ﻣﻨﻄﻘﻪ اﻫﻮاز
حسین نوروزی، مرتضی چاجی، محمد تقی بیگی نصیری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 255.9 K

-140 تعیین ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺧﺸﮏ ﺳﯿﺐ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمدآبادی، محسن ساری، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 212.42 K

-139 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﭘﯿﺖ ﺧﺎم ﻧﯿﺸﮑﺮ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 197.51 K

-138 بررﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﺎدﻣﯿﻮم ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
فاضل الماسی، محسن ساری، سمیه سالاری، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 275.67 K

-137 اﺛﺮات اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﻄﻮح ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺮ pH و ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪعربی
مقداد زمانی، محسن ساری، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.86 K

-136 اﺛﺮات اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﻄﻮح ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و رﻓﺘﺎر ﺟﻮﯾﺪن ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻋﺮبی
مقداد زمانی، محسن ساری، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 299.63 K

-135 اﺛﺮ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﮔﻠﻮﮐﻮژﻧﯿﮏ و ﻟﯿﭙﻮژﻧﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻋﺮﺑﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺎ ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺎﻻ و ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ
رضا بیضایی، محسن ساری، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.51 K

-134 ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﯿﺒﺮ ﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻋﺮبی
رضا بیضایی، محسن ساری، محمد بوجارپور، مرتضی چاجی، موسی اسلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.43 K

-133 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺮآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮش ﺑﺎ ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ادرار ﺑﺰﻫﺎی ﻧﺮ رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 268.89 K

-132 بررﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ جو
زینب نیک زاد، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 259.5 K

-131 بررسی تغییرات فراسنجه های شکمبه ای در جیره حاوی سطوح مختلف بنتونیت سدیم در شرایط درون تنی و برون تنی
محمدجواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

-130 اثر سطوح مختلف بنرتونیت سدیم برگلوکز، اوره و کلسترول خون گوسفندان نژاد عربی
محمدجواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.04 M

-129 بررسی اثر سطوح مختلف گیاه پنیرک برتخمیر میکروبی علوفه سیاه شور در شتر تک کوهانه با روش تولید گاز
ایران خدادادی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، محسن ساری
مشاهده مقاله اصل مقاله 813.53 K

-128 تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 993.34 K

-127 مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه، محسن ساری ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-126 فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای برگ Siris با روش کیسه های نایلونی
زینب یوسفی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 778.44 K

-125 بررسی اثر سطوح مختلف مخلوط گیاهان داروئی پنیرک و سیاه دانه بر پارامتر های کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار
آرمان فتاحی، محمد بوجار پور، خلیل میرزاده، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.51 M