نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 اثرﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ 1 ﺗﺎ 42 روزگی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.41 K

2 اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.73 K

3 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﺎل، ﻓﺼﻞ و دوره ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﻮﻟِﯿﺪ ﺷﯿﺮ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺧﻮزﺳﺘﺎن
عباس مسعودی، آرش آذرفر، سید سهام حسینی کینکی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 363.53 K

4 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﺎل، ﻓﺼﻞ و دوره ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﻮﻟِﯿﺪ ﺷﯿﺮ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺧﻮزﺳﺘﺎن
عباس مسعودی، آرش آذرفر، سهام حسینی کینکی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 454.99 K

5 بررسی اثر سال، فصل و دوره شیردهی بر تولید شیر و درصد پروتئین شیر در گاومیش خوزستان
عباس مسعودی، آرش آذرفر، سهام حسینی کینکی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 23.63 K

6 اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی و پروتئین با نسبت ثابت بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.08 K

7 اثر سطوح متفاوت زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی 1 تا 42 روزگی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.51 K