صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
54
-349
مطﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ روی ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﻓﻠﻮر روده ﮐﻮر ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علیرضا صیداوی، محمدرضا پورقاسمی، علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (349.81 K)
-348
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﻤّﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ اﺟﺰای ﻻﺷﻪ و اﻧﺪام ﻫﺎی دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘی
علیرضا صیداوی، حسین جهانپور، علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.79 K)
-347
تاﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻓﺮآوری ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محدثه طوسی مجرد، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.36 K)
-346
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.98 K)
-345
بررﺳﯽ اﺛﺮ دﻓﻌﺎت ﺧﻮراﮐﺪﻫﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﻣﺮغ ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوران ﭘﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ
مجید غلامی، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (387.48 K)
-344
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﺑﺮﺟﻤﻌﯿّﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.61 K)
-343
مقاﯾﺴﻪ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻤﻮرال ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زهره پورحسین عربانی مقدم، علی احمدعلو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.46 K)
-342
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﻦ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺎﯾﻮﻣﯿﻦ اﯾﻤﺒﻮ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمدعلی عزیزموسوی، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.99 K)
-341
اﺛﺮ ﺷﺪت و ﻣﺪت ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﮐﻤّﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حسین جهانپور، علیرضا صیداوی، علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.6 K)
-340
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﭘﻼس و اسانس آویشن بر ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی
علی احمدعلوقطبی، مریم نظری، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (501.03 K)
-339
تأثیر سطوح مختلف اسید های آلی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محمد صالح صمدی، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (621.72 K)
-338
بررسی تاثیر واریته انتخابی به عنوان پایه مادری(بومی و اصلاح شده)برپارامترهای کمی آمیخته های کرم ابریشم توت
صغری ویشکایی صذیق، علیرضا بیژن نیا، ضیاء الدین میرحسینی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (575.2 K)
-337
مقایسه مقاومت و عملکرد برخی ترکیبات ژنتیکی کرم ابریشم ایران
علیرضا صیداوی، ضیاء الدین میرحسینی، مانی غنی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (453.5 K)
-336
بررسی هتروزیس، ترکیب پذیری عمومی و ترکیب پذیری خصوصی ویژگی ها پیله در پنج گروه بومی و دو نژاد اصلاح شده کرم ابریشم توت
ضیاء الدین میرحسینی، علیرضا بیژن نیا، صغری ویشکایی صدیق، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (697.88 K)
-335
بررسی محدودیت در تولید و نهاده بر ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولید مثلی سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران
مانی غنی پور، سید ضیاالدین میر حسینی، عبدالاحد شادپرور، علیرضا صیداوی، علیرضا بیژن نیا، رضا صورتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-334
تغییرات فراوانی نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (387.23 K)
-333
تشخیص همزمان باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس و کلستریدیوم در روده جوجه های گوشتی با استفاده از یک Duplex PCR اختصاصی
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.83 K)
-332
مقایسه اثرات به کارگیری شش استراتژی مختلف انتخاب در لاین ژاپنی کرم ابریشم
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، مانی غنی پور، علیرضا بیژن نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (474.66 K)
-331
بهینه سازی واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
ضیاءالدین میرحسینی، علیرضا صیداوی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.53 K)
-330
بررسی پارامترهای ژنتیکی چهار لاین تجاری کرم ابریشم در جمعیت های کوچک دارای آمیزش تصادفی
ضیاءالدین میرحسینی، مانی غنی پور، علیرضا صیداوی، علیرضا بیژن نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.37 K)
-329
تعیین اثرات استفاده از رژیمهای مختلف کودی (جامد، مایع و کود دامی) در توتستان بر عملکرد کرم ابریشم
علیرضا بیژن نیا، علیرضا صیداوی، کیوان اعتباری، رضا صورتی، مانی غنی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.04 MB)
-328
بررسی روند ژنتیکی صفات اقتصادی دو لاین تجاری کرم ابریشم ایران تحت تأثیر انتخاب بوسیله شاخص
مانی غنی پور، ضیاءالدین میرحسینی، علیرضا صیداوی، علیرضا بیژن نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.96 K)
-327
بررسی اثرات تغذیه با دوازده واریته مختلف برگ توت بر عملکرد اقتصادی کرم ابریشم
حمیده مطهری، منصور رضایی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (575.36 K)
-326
اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم
حمیده مطهری، منصور رضایی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.14 K)
-325
ارزیابی پارامترهای ژنتیکی و اثرات آمیخته گری صفات اقتصادی کرم ابریشم با استفاده از معادلات مدل مختلط در سیستم تلاقی چرخشی
شهلا نعمت اللهیان، مانی غنی پور، علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.17 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3