نویسنده =
تعداد مقالات: 83

-674 اﺳﺘﻔﺎده ﺑﻬﯿﻨﻪ از ﻓﺮاورده ﻫﺎی ﻓﺮﻋﯽ ﮐﺸﺎورزی درﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮار ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
حسن فضائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 203.72 K

-673 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 284.39 K

-672 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS )
حمید ربانی، سید احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ
مشاهده مقاله اصل مقاله 292.24 K

-671 اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻮد ﻣﺮﻏﯽ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﭘﺮواری ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﻐﺎﻧﯽ
نادر پاپی، حسن فضائلی، قاسم مقصودی نژاد، احمد اکبری کله سر، فریدون امینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 263.25 K

-670 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺘﺎن در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پیروز شاکری، احمد ریاسی، مسعود علیخانی، حسن فضائلی، غلامرضا قربانی، احمد شاهمرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.28 K

-669 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری
پیروز شاکری، احمد ریاسی، مسعود علیخانی، حسن فضائلی، غلامرضا قربانی، نادر فروغ عامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 300.68 K

-668 ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری ﺑﺮگ درﺧﺖ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﻪ وﺳﯿﻠﮥ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻌﺪ از ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﻓﻠﻮرﯾﺪا
عبداﻟﻤﻬﺪی ﮐﺒﯿﺮی ﻓﺮد، حسن فضائلی، محمود دشتی زاده، سید ابوطالب صادقی، محمد هادی صادقی، امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 305.04 K

-667 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﯿﻮه ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻠﻮط ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، هرمز منصوری، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 266.21 K

-666 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ )
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 186.58 K

-665 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ ).
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیغلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله

-664 اثر بلوک کردن جیره های با و بدون کود مرغی فرآوری شده بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی، یوسف روزبهان، حسن فضائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.68 K

-663 بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی، یوسف روزبهان، حسن فضائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.9 K

-662 اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
نادر پاپی، ایوب عزیزی شترخفت، حسن فضائلی، مرتضی چاجی، آزاده گراوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.24 K

-661 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، حسن فضائلی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.38 K

-660 اثر تغذیه تکمیلی میش ها بر وزن تولد و رشد بره های تولیدی در شرایط روستایی
حسن فضائلی، یوسف روزبهان، حمیدرضا جهان بخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 391.98 K

-659 بررسی عملکرد تولید علف سبز جو با روش آب کشت در اتاق فلزی
حسن فضائلی، حیدر علی گل محمدی، علی اکبر شعاعی، نصرت الله منتجبی، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.65 K

-658 تعیین قابلیت هضم کلش گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا در گوسفند
عبدالمهدی کبیری فرد، حسن فضائلی، فرخ کفیل زاده، محمود دشتی زاده، ابو طالب صادقی، محمد هادی صادقی، امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 448.89 K

-657 اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 360.5 K

-656 استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 368.14 K

-655 اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری
بهزاد خرمی، حسن فضائلی، محمد سادات بیدگلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 417.42 K

-654 بررسی امکان استفاده ازگیاه خارشتر در جیره نگهداری گوسفند و بز
جعفر باشتینی، حسین توکلی، حسن فضائلی، علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.6 K

-653 بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی، حسن فضائلی، رضا فیضی، حسین توکلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.42 M

-652 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

-651 تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-650 اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی، حسن فضائلی، حسن رکنی، رمضان حسین پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M