صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
83
-1199
اﺳﺘﻔﺎده ﺑﻬﯿﻨﻪ از ﻓﺮاورده ﻫﺎی ﻓﺮﻋﯽ ﮐﺸﺎورزی درﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮار ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن
حسن فضائلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
203.72 K
-1198
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
284.39 K
-1197
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS )
حمید ربانی، سید احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
292.24 K
-1196
اﺳﺘﻔﺎده از ﮐﻮد ﻣﺮﻏﯽ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﭘﺮواری ﺑﺮهﻫﺎی ﻣﻐﺎﻧﯽ
نادر پاپی، حسن فضائلی، قاسم مقصودی نژاد، احمد اکبری کله سر، فریدون امینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
263.25 K
-1195
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺘﺎن در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پیروز شاکری، احمد ریاسی، مسعود علیخانی، حسن فضائلی، غلامرضا قربانی، احمد شاهمرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
291.28 K
-1194
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻼژ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﺮﻋﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری
پیروز شاکری، احمد ریاسی، مسعود علیخانی، حسن فضائلی، غلامرضا قربانی، نادر فروغ عامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
300.68 K
-1193
ﻣﺼﺮف اﺧﺘﯿﺎری ﺑﺮگ درﺧﺖ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﻪ وﺳﯿﻠﮥ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻌﺪ از ﻋﻤﻞ آوری ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﻓﻠﻮرﯾﺪا
عبداﻟﻤﻬﺪی ﮐﺒﯿﺮی ﻓﺮد، حسن فضائلی، محمود دشتی زاده، سید ابوطالب صادقی، محمد هادی صادقی، امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
305.04 K
-1192
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﯿﻮه ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻠﻮط ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، هرمز منصوری، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.21 K
-1191
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ )
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
186.58 K
-1190
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ ).
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیغلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
-1189
اثر بلوک کردن جیره های با و بدون کود مرغی فرآوری شده بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی، یوسف روزبهان، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
133.68 K
-1188
بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی، یوسف روزبهان، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.9 K
-1187
اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
نادر پاپی، ایوب عزیزی شترخفت، حسن فضائلی، مرتضی چاجی، آزاده گراوند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
121.24 K
-1186
اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، حسن فضائلی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.38 K
-1185
اثر تغذیه تکمیلی میش ها بر وزن تولد و رشد بره های تولیدی در شرایط روستایی
حسن فضائلی، یوسف روزبهان، حمیدرضا جهان بخش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
391.98 K
-1184
بررسی عملکرد تولید علف سبز جو با روش آب کشت در اتاق فلزی
حسن فضائلی، حیدر علی گل محمدی، علی اکبر شعاعی، نصرت الله منتجبی، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.65 K
-1183
تعیین قابلیت هضم کلش گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا در گوسفند
عبدالمهدی کبیری فرد، حسن فضائلی، فرخ کفیل زاده، محمود دشتی زاده، ابو طالب صادقی، محمد هادی صادقی، امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
448.89 K
-1182
اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
360.5 K
-1181
استفاده از روش آزمون گاز در تعیین انرژی قابل متابولیسم و مصرف اختیاری علوفه مرتعی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.14 K
-1180
اثر استفاده از بقایای گلاب گیری در جیره غذایی گوساله های نر پرواری
بهزاد خرمی، حسن فضائلی، محمد سادات بیدگلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
417.42 K
-1179
بررسی امکان استفاده ازگیاه خارشتر در جیره نگهداری گوسفند و بز
جعفر باشتینی، حسین توکلی، حسن فضائلی، علیرضا فرزاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.6 K
-1178
بررسی ارزش غذایی گیاه خارشتر و تعیین جایگاه آن در تغذیه نشخوارکنندگان
جعفر باشتینی، حسن فضائلی، رضا فیضی، حسین توکلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.42 M
-1177
ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی، حسن فضائلی، سید حسن حافظیان، عبداله کاویان، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
-1176
تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، محمدعلی موسوی، صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
-1175
اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی، حسن فضائلی، حسن رکنی، رمضان حسین پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4