نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم، اﻧﺮژی، ﭼﺮﺑﯽ و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ در ﭘﻨﺞ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻣﻮرد ﻣﺼﺮف ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و ﺑﺰ در ﻣﺮاﺗﻊ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 288.72 K

2 اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه در ﻓﺼﻞ ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮی ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮه دهی
فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، غلامرضا شادنوش، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.8 K

3 ﺑﺮرﺳﯽ و ﮐﻨﺘﺮل ﮐﯿﻔﯽ ﺧﻮراک آﺑﺰﯾﺎن ﺗﻮﻟﯿﺪی در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 320.81 K

4 بررسی وکنترل کیفیت جیره های مراحل قد انگشتی و رشد ماهیان قزل آلا رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 425.54 K

5 استفاده از مغز میوه بلوط در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M

6 تعیین ترکیبات شیمیایی وبرخی ازمواد معدنی پوسته خارجی بادام
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 521.18 K

7 تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، ظاهری وتجزیه پذیری پوسته خارجی سه نوع واریته بادام
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 390.48 K

8 تعیین عملکرد پرواری بره های لری بختیاری تغذیه شده با پوسته خارجی بادام
غلامرضا شادنوش، فرنوش شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 392.71 K

9 تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد رشد و پروار بزغاله های بومی استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 308.23 K

10 کاربرد ضایعات برداشت بادام در تغذیه بره های در حال رشد
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 210.53 K

11 اثر مدیریت تغذیه بر خصوصیات فیزیکی لاشه بره های لری بختیاری
غلامرضا شادنوش، مسعود علیخانی، حمیدرضا زحمانی، محمدعلی ادریس، عزیزاله کمال زاده، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 290.71 K

12 بررسی تغییرات پروتئین خام،انرژی،چربی و خاکستر در پنج گونه مرتعی مورد مصرف گوسفند و بز در مراتع استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.27 K

13 بررسی و کنترل کیفی خوراک آبزیان تولیدی در ایتان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.13 K