صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
13
1
بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم، اﻧﺮژی، ﭼﺮﺑﯽ و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ در ﭘﻨﺞ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻣﻮرد ﻣﺼﺮف ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و ﺑﺰ در ﻣﺮاﺗﻊ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.72 K
2
اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه در ﻓﺼﻞ ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮی ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮه دهی
فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، غلامرضا شادنوش، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
269.8 K
3
ﺑﺮرﺳﯽ و ﮐﻨﺘﺮل ﮐﯿﻔﯽ ﺧﻮراک آﺑﺰﯾﺎن ﺗﻮﻟﯿﺪی در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
320.81 K
4
بررسی وکنترل کیفیت جیره های مراحل قد انگشتی و رشد ماهیان قزل آلا رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
425.54 K
5
استفاده از مغز میوه بلوط در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.24 M
6
تعیین ترکیبات شیمیایی وبرخی ازمواد معدنی پوسته خارجی بادام
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
521.18 K
7
تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، ظاهری وتجزیه پذیری پوسته خارجی سه نوع واریته بادام
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
390.48 K
8
تعیین عملکرد پرواری بره های لری بختیاری تغذیه شده با پوسته خارجی بادام
غلامرضا شادنوش، فرنوش شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
392.71 K
9
تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد رشد و پروار بزغاله های بومی استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
308.23 K
10
کاربرد ضایعات برداشت بادام در تغذیه بره های در حال رشد
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
210.53 K
11
اثر مدیریت تغذیه بر خصوصیات فیزیکی لاشه بره های لری بختیاری
غلامرضا شادنوش، مسعود علیخانی، حمیدرضا زحمانی، محمدعلی ادریس، عزیزاله کمال زاده، مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
290.71 K
12
بررسی تغییرات پروتئین خام،انرژی،چربی و خاکستر در پنج گونه مرتعی مورد مصرف گوسفند و بز در مراتع استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
78.27 K
13
بررسی و کنترل کیفی خوراک آبزیان تولیدی در ایتان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.13 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه