نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام امیرتیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.44 K)

2 بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1 /0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

3 بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد، وزن نسبی سنگدان، پانکراس، پیش معده، pH سنگدان و پیش معده جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی، محسن افشار منش، الهام امیرتمیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.32 K)

4 بررسی اثر دوگانه روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.62 K)

5 تاثیر استفاده همزمان روش فراوری با بخار آب،تغذیه مرطوب و آنزیم بر پارامترهای عملکرد 21 روزگی بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)