صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
17
1
تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام امیرتیموری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.44 K)
2
اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪزده و ﺟﻮاﻧﻪﻧﺰده ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ابوالفضل ﺷﺮﯾﻒ ﭘﺎﻗﻠﻌﻪ، محسن افشارمنش، محمدعلی فرقانی، مسعود سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.06 K)
3
بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1 /0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
4
تاثیر تغذیه در زمان جفت گیری بر توان تولید مثلی گوسفند کردی
امید دیانی، علی اسماعیلی زاده کشکوئیه، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.46 K)
5
تأثیر استفاده از کمپلکس های چند آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت- سویا
محسن افشارمنش، امید دیانی، محمد سالار معینی، مهدی بارانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.4 K)
6
تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
اکرم قیاسی، امید دیانی، مسعود سامی، محسن افشارمنش، یوسف روزبهان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (165.88 K)
7
تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل و سطوح مختلف پروتئین خام بر قابلیت هضم اجزاء شیمیایی جیره و اسیدیته ادرار و مدفوع بره های نر کرمانی
امید دیانی، پوریا دادور، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (161.31 K)
8
بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس آویشن بر عملکرد بلدرچین های گوشتی
شیما حاجی پودر ده بالایی، محسن افشارمنش، حجت الله خباززاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (255.77 K)
9
بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس پونه ی کوهی بر عملکرد بلدرچین های گوشتی
شیما حاجی پور ده بالایی، محسن افشارمنش، مسعود سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (253.56 K)
10
بررسی اثر دوگانه روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (346.62 K)
11
ارزیابی اثر پودر و عصاره ی متانولی مریم گلی بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
محمدرضا وراثی اردکانی، فائزه حسینی، محسن افشارمنش، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (316.92 K)
12
مقایسه اثر افزودن پودر و اسانس گیاه دارویی مریم گلی ایرانی با جیره حاوی آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
محمدرضا وراثی اردکانی، فائزه حسینی، محسن افشارمنش، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.63 K)
13
تأثیر سطوح مختلف پودر و عصاره متانولی گیاه سالویا بر خصوصیات لاشه و متابولیت خونی در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا وراثی اردکانی، فائزه حسینی، محسن افشارمنش، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (403.27 K)
14
جایگزینی پودر و اسانس گیاه مریم گلی ایرانی با ویرجینیامایسین و بررسی خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا وراثی اردکانی، فائزه حسینی، محسن افشارمنش، حسین ایراندوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (330.92 K)
15
تاثیر سطوح مختلف اسانس پونه، پروبیوتیک و استفاده توأم آنها در جیره بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
الهام حسنی سرخانی، محسن افشارمنش، هادی ابراهیم نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (547.34 K)
16
بررسی اثر جایگزینی غلات تقطیر شده با علوفه یا کنسانتره روی تولیدات و فعالیت نشخوار گاو شیری
مهدی بنی اسدی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (429.27 K)
17
تاثیر استفاده همزمان روش فراوری با بخار آب،تغذیه مرطوب و آنزیم بر پارامترهای عملکرد 21 روزگی بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام افشارمنش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.97 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه