| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی | |
| فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام امیرتیموری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 365.44 K | ||
| 2 | تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro) | |
| الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M | ||
| 3 | تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی | |
| الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M | ||