نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی | |
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام امیرتیموری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 365.44 K | ||
2 | تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro) | |
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M | ||
3 | تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی | |
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M |