نویسنده =
تعداد مقالات: 26

-549 تاﺛﯿﺮﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻨﯿﻨﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ آرژﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ جوجه های گوشتی
مجید طغیانی، مهرداد مدرسی، فرشاد زمانی، محمد محمدرضایی، شهره طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.83 K)

-548 اثر اﮐﺴﯿﺪ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ و ﺑﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﺳﺪﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺗﻮان ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﻌﺪاد ﭘﺮوﺗﻮزوآﻫﺎی ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.42 K)

-547 اثر اﮐﺴﯿﺪ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ و ﺑﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﺳﺪﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺳﻄﺢ ﻣﻘﻄﻊ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪ راﺳﺘﻪ و وزن اﺟﺰای ﻏﯿﺮ ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.5 K)

-546 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﺒﻮری ( RUP ) در ﻣﺎه آﺧﺮ آﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت آﻏﻮز و رﺷﺪ ﺑﺮهﻫﺎی ﻟﺮی بختیاری
فریبا رضائی سر تشنیزی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.57 K)

-545 تاﺛﯿﺮ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﺒﻮری ( RUP ) در ﻣﺎه آﺧﺮ آﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ و اﯾﻤﻨﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎی آﻏﻮز در ﻣﯿﺶﻫﺎی لری بختیاری
فریبا رضائی سر تشنیزی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.21 K)

-544 بررﺳﯽ اﺛﺮﻣﺼﺮف ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎی ﻏﯿﺮﻗﺎﺑﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ در ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺮﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﭘﺮواری
چنگیز خشگوا، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.24 K)

-543 اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه در ﻓﺼﻞ ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮی ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮه دهی
فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، غلامرضا شادنوش، محمد علی طالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.8 K)

-542 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﭘﺮورش ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎ ی دورگ در ﮔﺎوداری ﻫﺎی روﺳﺘﺎﯾﯽ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری
فرشاد شعله، فرشاد زمانی، مصطفی فغانی، محمد حاجیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.03 K)

-541 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﭘﺮورش ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎ ی دورگ در ﮔﺎوداری ﻫﺎی روﺳﺘﺎﯾﯽ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری.
فرشاد شعله، فرشاد زمانی، مصطفی فغانی، محمد حاجیان
مشاهده مقاله

-540 بررسی امکان استفاده از کنجاله پسته وحشی در تغذیه جوجه های گوشتی
سحر پارسا نسب، فرشاد زمانی، جواد پوررضا، مصطفی فغانی، حسن جهانبازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

-539 اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره برمیانگین وزن قطعات راسته بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

-538 اثر بی کربنات سدیم و اکسید منیزیم برچربی لاشه و میانگین وزن و درصد نیم دنبه بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

-537 استفاده از جیره پلت شده با کاه غنی شده و ملاس برعملکرد و ترکیبات شیمیایی لاشه بره های پرواری لری بختیاری
سروش شیریان، فرشاد زمانی، محمد وطن خواه، سلماز کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.69 MB)

-536 جایگزینی کنجاله سویا بوسیله گاودانه خام و عمل آوری شده در تغذیه جوجه های گوشتی
فرشاد زمانی، پژمان طیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (206.66 K)

-535 استفاده از گونه های مختلف مخمر و آب پنیر غنی شده با ملاس برای تولید پروتئین تک یاخته
فرشاد زمانی، حمیدرضا مهدوی، - همت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-534 تاثیر مصرف مکمل مس و پودر سیر بر ساختار چربی زرده تخم مرغ
فرشاد زمانی، حمید فریمان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (883.06 K)

-533 تأثیر استفاده از گاودانه خام و عمل آوری شده بر پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
پژمان طیبی، فرشاد زمانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.98 K)

-532 ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻓﻨﻮﺗﯿﭙﯽ وزن ﺑﺪن و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﻻﺷﻪ در اﺛﺮ اﻧﺘﺨﺎب ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯿﺰان ﭼﺮﺑﯽ
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (702.27 K)

-531 امکان حذف پودر ماهی از جیره جوجه های گوشتی
محمد معافی، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (854.32 K)

-530 اثرات مضر ناشی از مقادیر بالای نیتروژن اوره پلاسمای خون بر روی جنین گاوهای شیرده
حمیدرضا کاظمینی، فرشاد زمانی، علی اکبر خراط طاهر دل، بهنام عباسیان، محمد درخشش، پویا پارسایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.08 K)

-529 تاثیر افسنطین (wormwid) خشک (Artemisia sp) جایگزین شده به جای گاه برنج بر دریافت، قابلیت هضم، تعادل نیتروژن و ویژگی های تخمیر شکبمه ای در گوسفند
حمیدرضا کاظمینی، فرشاد زمانی، علی اکبر خراط طاهر دل، بهنام عباسیان، محمد درخشش، پویا پارسایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.54 K)

-528 بررسی وضعیت سلنیوم خوراک مصرفی و شیر گوسفندان نژاد لری بختیاری
نورالدین طباطبائی، فرشاد زمانی، اکبر پیرستانی، مهراب کریمی پور، شاهین اقبال سعید، یداله بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.08 K)

-527 مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro.
رضا علی پور فیل آبادی، جواد پوررضا، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.72 K)

-526 اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر توان تولید و تعداد پروتوزوآهای مایع شکمبه در بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.12 K)

-525 اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر سطح مقطع ماهیچه راسته و وزن اجزای غیرلاشه بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.01 K)