• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ، اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ ﺷﮑﻤﺒﻪ، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی اﺳﯿﺪوژﻧﯿﮏ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﺳﻂ ﺷﯿﺮدهی
ﻋﻠﯽ ﮐﻬﯿﺎﻧﯽ، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، عصمت نصر اصفهانی، بهاره دولت خواه، ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 369.13 K

2 بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک،قابلیت هضم،اسیدیته شکمبه،تولید و ترکیبات شیر در جیره های اسیدوژنیک در تغذیه گائهای شیرده هلشتاین در اواسط شیردهی
علی کهیانی، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، عصمت نصر اصفهانی، بهاره دولت خواه، ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.51 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب