نویسنده =
تعداد مقالات: 38

-624 تعیین روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
اکبر تنکابنی رضایی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، جمال سیف دواتی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 351.78 K

-623 ﺗﻌﯿﯿﻦ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای اﺳﭙﺮس زراﻋﯽ (Onobrychis vicifolia) در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻓﻨﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ رﺷﺪ، ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ
سعید مهدیزاده اردبیلی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، اردوان قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 188.92 K

-622 ﺗﻌﯿﯿﻦ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﯽ ﻃﯿﻮر ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
اکبر تنکابنی رضائی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.4 K

-621 تعیین روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای یوﻧﺠﻪ ( Medicago Sativa) در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻓﻨﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ رﺷﺪ، ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫای نایلونی
سعید مهدیزاده اردبیلی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، اردوان قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 188.7 K

-620 ﻋﻤﻠﮑﺮدﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮه ﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ از داﻧﻪ ﻫﺎی ﺑﻘﻮﻻت ﺧﺎم و اﺗﻮﮐﻼو ﺷﺪ
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 326.36 K

-619 ارزیابی تاثیر پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی دانه گاودانه به روش in vitro
وحید رزم آذر، نورمحمد تربتی نژاد، جمال سیف دواتی، سعید حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.82 M

-618 بررسی رقابت بین تولید و باروری در تعدادی از گله گاوهای ایران
رضا سید شریفی، جمال سیف دواتی، بهرام فتحی آچاچلویی، طاهر یلچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.14 K

-617 تعیین مقادیر انرژی قابل متابولیسم (TMEn ,TME ,AMEn ,AME) و اسیدهای آمینه خلر(lathyrus sativus) در تغذیه طیور
کامران رضا یزدی، حسین مروج، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 423.74 K

-616 تعیین ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم گاودانه(vicia ervilia) در تغذیه گوسفند
کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.08 K

-615 تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند
کامران رضا یزدی، حسین مروج، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 985.93 K

-614 استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در تغذیه جوجه های گوشتی
جمال سیف دواتی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.31 M

-613 برآورد پارامترهای منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین شمال غرب کشور با استفاده از تابع گامای ناقص
رضا سید شریفی، جمال سیف دواتی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 642.26 K

-612 برآورد ارزش های ارثی تداوم شیردهی با استفاده از ضرایب مدل رگرسیون تصادفی در تعدادی از گله گاوهای هلشتاین ایران
رضا سید شریفی، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 879.16 K

-611 برآورد سود سالانه و تأکید نسبی صفات تولیدی و عملکردی گاوهای شیری استان اردبیل در حالت بهینه سازی سامانه تولید
محمد قدیمی، رضا سید شریفی، نعمت هدایت ایوریق، آزاده بوستان، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 661.64 K

-610 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی
رقیه پوربایرامیان، محسن رمضانی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 541.04 K

-609 ترکیب شیمیایی و روند تجزیه پذیری ترکیبات دیواره سلولی غلاف نخود سبز Pisum sativa L. با استفاده از روش کیسه های نایلونی
زهرا اسلامی، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، رضا سیدشریفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 378.97 K

-608 اثر نانو اکسید روی بر زنده مانی و پارامترهای تحرک اسپرم قوچ مغانی پس از فرآیند انجماد-یخ گشایی
جلیل حیدری، جمال سیف دواتی، حسین محب الدینی، رضا سید شریفی، حسین عبدی بنمار، حسین واثقی دودران
مشاهده مقاله اصل مقاله 664.03 K

-607 اثر نانو اکسید روی بریکپارچگی، پراکسیداسیون لیپیدی غشای پلاسمایی اسپرم قوچ مغانی
جلیل حیدری، جمال سیف دواتی، حسین محب الدینی، رضا سید شریفی، حسین عبدی بنمار، حسین واثقی دودران
مشاهده مقاله اصل مقاله 459.18 K

-606 تاثیر منابع مختلف مکمل های سلنیوم بر عملکرد فراسنجه های خونی در گوساله های شیرخوار هلشتاین و دو رگ هلشتاین – مونت بیلیارد
معصومه خوش گفتار کفشگرکلائی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، صمد مزارعی، جمال سیف دواتی، بهمن نوید شاد، نعمت هدایت
مشاهده مقاله اصل مقاله 735.7 K

-605 اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی علوفه های یونجه و اسپرس
طناز طالبی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، حسن عبدی بنمار، رضا سیدشریفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.02 K

-604 اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی یونجه
طناز طالبی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، حسن عبدی بنمار، رضا سید شریفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 173.91 K

-603 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی برمحلولیت ماده خشک برخی منابع پروتئینی
بیژن نویدگلبو، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فررزاد میرزائی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله اصل مقاله 339.65 K

-602 اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی
بیژن نویدگلبو، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق
مشاهده مقاله اصل مقاله 390.83 K

-601 مقایسه فعالیت آنزیمی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی و خشک کردن انجمادی در مقایسه با مایع شکمبه تازه
فریبا رضائی سرتشنیزی، حسین عبدی بنمار، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 610.37 K

-600 اثر استفاده از افزودنی های مخمر ساکرومایسس سرویسه و مونوگلیسیرید بوتیرات بر عملکرد رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
منصور کریمی، حسین عبدی بنمار، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده، محسن رمضانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 724.49 K