نویسنده =
تعداد مقالات: 16

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻠﻮﺗﺎﻣﯿﻦ در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ استرس گرمایی
مصطفی ایازی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.19 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎت روی و ﺳﻮﻟﻔﺎت ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی گوﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
اسلام نوروزی، محسن دانشیار، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.44 K)

3 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻟﯿﺰﯾﻦ و ﭘﯿﺮﯾﺪوﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
فرزانه خاکپور ایرانی، محسن دانشیار، رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.64 K)

4 تاثیر سندرم آسیت بر هیپوکسیای خونی و روند تغییرات آن با افزایش سن در جوجه های گوشتی
محسن دانشیار، حسن کرمانشاهی، ابولقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.92 K)

5 مطالعه تاثیر پروبیوآنزیم و گریندازیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
رامین نجفی، محسن دانشیار، صفر شیردل، حمید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.52 K)

6 بررسی تأثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
علی پیرمحمدی، محسن دانشیار، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.9 K)

7 آیا تنش گرمایی دوره ای بر اکسیداسیون وآسیب های کبدی در جوجه های گوشتی موثر است؟
علی پیرمحمدی، محسن دانشیار، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.51 K)

8 بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی(Thymuse vulgarise) بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
رحیم عبدالکریمی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.24 K)

9 تاثیر منابع آلی و معدنی منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان بلدرچین های ژاپنی
قادر زارع پور شهرک، محسن دانشیار، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (524.15 K)

10 اهمیت بعضی از اسیدهای آمینه برای پیشگیری از آسیت در جوجه های گوشتی
محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (547.19 K)

11 تأثیر تزریق سطوح مختلف دگزامتازون بر عملکرد، میزان مواد مغذی و پراکسیداسیون بدن جوجه های گوشتی
پیمان رستم زاده، فرهاد فرخی اردبیلی، محسن دانشیار، کاوه رحمانی فرح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.11 K)

12 تاثیر سطوح مختلف گلوتامین در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون جوجه های تحت استرس گرمایی
مصطفی ایازی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.01 K)

13 تاثیر سطوح مختلف گلوتامین در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
مصطفی ایازی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.69 K)

14 تاثیر ویتامین E بر بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی خون و تولید تخم مرغ مرغ های مادر بومی (آذربایجان غربی) تغذیه شده با نیترات سدیم مرحله ی اوج تولید
هوشنگ صفری، محسن دانشیار، پرویز بستانچی، ایوب ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)

15 بررسی اثرات مکمل سازی سطوح مختلف استات روی و سولفات منیزیم بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت شرایط استرس گرمایی
اسلام نوروزی، محسن دانشیار، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.99 K)

16 اثرات سطوح مختلف لیزین و پیریدوکسین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
فرزانه خاکپور ایرانی، محسن دانشیار، رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.16 K)