| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻫﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی | |
| محمدحسین بهشتی مقدم، منصور رضایی، سارا بهشتی مقدم | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 288.61 K | ||
| 2 | تاثیر استفاده از مقادیر مختلف عصاره چای کوهی و آنتی بیوتیک نئومایسین بر ویژگی های فیزیکی گوشت جوجه های گوشتی | |
| سارا بهشتی مقدم، زربخت انصاری پیرسرائی، حمید دلدار، سید علی جعفر پور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M | ||
| 3 | تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر خصوصیات استخوان درشت نی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی | |
| محمدحسین بهشتی مقدم، منصور رضائی، سارا بهشتی مقدم | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 40.95 K | ||