نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻫﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی | |
محمدحسین بهشتی مقدم، منصور رضایی، سارا بهشتی مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.61 K) | ||
2 | تاثیر استفاده از مقادیر مختلف عصاره چای کوهی و آنتی بیوتیک نئومایسین بر ویژگی های فیزیکی گوشت جوجه های گوشتی | |
سارا بهشتی مقدم، زربخت انصاری پیرسرائی، حمید دلدار، سید علی جعفر پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
3 | تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر خصوصیات استخوان درشت نی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی | |
محمدحسین بهشتی مقدم، منصور رضائی، سارا بهشتی مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.95 K) |