| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر | |
| فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، لادن رشیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 284.86 K | ||
| 2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻠﻮﯾﯽ ﺑﺮﻏﻠﻈﺖ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻠﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪانار | |
| فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 291.59 K | ||
| 3 | استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده | |
| فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 113.01 K | ||
| 4 | تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی | |
| فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 107.53 K | ||
| 5 | تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر تولید و ترکیب شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی | |
| سید جلال مدرسی، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 129.32 K | ||