نویسنده =
تعداد مقالات: 72

-149 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﺮ ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی
محمد حسن زاده، امید دیانی، مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.09 K)

-148 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻇﺎﻫﺮی ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی
محمد حسن زاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.33 K)

-147 اﺳﺘﻔﺎده از اوره ﮔﻮﮔﺮددار در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺰﻫﺎی ﮐﺮﮐﯽ راﯾﻨﯽ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ درشکمبه
اکبر جواندل کور عباسلو، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.21 K)

-146 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺮآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮش ﺑﺎ ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ادرار ﺑﺰﻫﺎی رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.76 K)

-145 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺣﺠﻢ ﮔﺎز ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده آﻟﯽ و اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﻪ روش آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
مهتاب وهاب زاده، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.49 K)

-144 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﻮﺳﺖ ﮔﯿﺮی ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ وﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﻮزوا و اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﮐﺮﻣﺎنی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.96 K)

-143 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﻮﺳﺖ ﺳﺒﺰ ﮔﺮدوی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﻪ روش In situ
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.73 K)

-142 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻓﺮﻋﯽ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻫﺎی ﻧﺮ رائینی
زهرا نصیب پور مرتاض، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (260.72 K)

-141 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺣﯿﻮان زﻧﺪه
زهرا نصیب پور مرتاض، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.91 K)

-140 تاثیر ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻮی ﺟﻮاﻧﻪ زده ﺑﻪ روش آﺑﮑﺸﺖ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.4 K)

-139 تاثیرﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﻮﺳﺖ ﮔﯿﺮی ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.34 K)

-138 تعیین ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ، اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮﺛﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ
مهتاب وهاب زاده، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.3 K)

-137 بررﺳﯽ اﺛﺮ ﻓﺮآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮش ﺑﺎ ﻣﺨﻤﺮ ﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﺰ ﺳﺮوﯾﺴﯿﺎ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ادرار ﺑﺰﻫﺎی ﻧﺮ رائینی
ملیحه مروت، پوریا دادور، امید دیانی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، مژده محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.89 K)

-136 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ خارشتر با خرمای ضایعاتی
خدیجه کرمشاهی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.46 K)

-135 بررسی امکان استفاده از کود ورمی کمپوست گاوی در تغذیه دام
نگین امیری دوماری، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.63 K)

-134 سوپر اوولاسیون در مادیان
یوسف شیبانی تذرجی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.93 MB)

-133 ارزیابی کیفیت و ترکیب شیمیایی مواد سیلویی بقایای حاصل از پوست گیری پسته
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

-132 قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-131 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.86 K)

-130 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر مشتقات پورینی، سنتز پروتئین میکروبی، مصرف و ابقای نیتروژن در گوسفندان کرمانی
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.9 K)

-129 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ ضایعات پوست پسته با خرمای ضایعاتی
بتول سلطانی نژاد، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.94 K)

-128 ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و تاثیر تغذیه آن بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان کرمانی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.2 K)

-127 تاثیر تغذیه سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته بر میزان مشتقات پورینی ادرار، سنتز پروتئین میکروبی و مصرف و ابقاء نیتروژن گوسفندان کرمانی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (146.33 K)

-126 تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف محلول در شوینده خنثی و غلظت ترکیبات تاننی و فنولی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.33 K)

-125 تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.82 K)