نویسنده = |
تعداد مقالات: 33 |
|
1 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻇﺎﻫﺮی ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی |
|
محمد حسن زاده، امید دیانی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 276.33 K
|
|
2 |
|
اﺳﺘﻔﺎده از اوره ﮔﻮﮔﺮددار در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺰﻫﺎی ﮐﺮﮐﯽ راﯾﻨﯽ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ درشکمبه |
|
اکبر جواندل کور عباسلو، رضا طهماسبی، امید دیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 276.21 K
|
|
3 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﻮﺳﺖ ﮔﯿﺮی ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ وﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﻮزوا و اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﮐﺮﻣﺎنی |
|
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 325.96 K
|
|
4 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻓﺮﻋﯽ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻫﺎی ﻧﺮ رائینی |
|
زهرا نصیب پور مرتاض، امید دیانی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 260.72 K
|
|
5 |
|
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺣﯿﻮان زﻧﺪه |
|
زهرا نصیب پور مرتاض، امید دیانی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 265.91 K
|
|
6 |
|
تاثیر ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻮی ﺟﻮاﻧﻪ زده ﺑﻪ روش آﺑﮑﺸﺖ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی |
|
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 270.4 K
|
|
7 |
|
تاثیرﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﻮﺳﺖ ﮔﯿﺮی ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی |
|
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 269.34 K
|
|
8 |
|
ارزیابی کیفیت و ترکیب شیمیایی مواد سیلویی بقایای حاصل از پوست گیری پسته |
|
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.02 M
|
|
9 |
|
تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro) |
|
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.08 M
|
|
10 |
|
تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان |
|
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 106.86 K
|
|
11 |
|
تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر مشتقات پورینی، سنتز پروتئین میکروبی، مصرف و ابقای نیتروژن در گوسفندان کرمانی |
|
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 128.9 K
|
|
12 |
|
مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه |
|
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 111.6 K
|
|
13 |
|
ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و تاثیر تغذیه آن بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان کرمانی |
|
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 150.2 K
|
|
14 |
|
تاثیر تغذیه سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته بر میزان مشتقات پورینی ادرار، سنتز پروتئین میکروبی و مصرف و ابقاء نیتروژن گوسفندان کرمانی |
|
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 146.33 K
|
|
15 |
|
تاثیر تغذیه علف جو آبکشت برقابلیت هضم مواد مغذی خوراک در گوسفند کرمانی |
|
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.1 M
|
|
16 |
|
تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی |
|
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.21 M
|
|
17 |
|
بررسی اثر استفاده از گیاه کما به عنوان جایگزین یونجه بر فراسنجه های خونی گوسفند کرمانی |
|
مرضیه حاج محمد، رضا طهماسبی، امید دیانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.27 M
|
|
18 |
|
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی گاوهای هلشتاین در استان اصفهان |
|
زینب آقاجری، احمد آیت اللهی مهرجردی، رضا طهماسبی، مسلم مقبلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.29 M
|
|
19 |
|
تأثیر عمل آوری تفاله پرتقال با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آن با روش آزمایشگاهی |
|
پوریا دادور، امید دیانی، رضا طهماسبی، امین خضری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 287.08 K
|
|
20 |
|
تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین |
|
امین خضری، محمدرضا محمد آبادی، رضا طهماسبی، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک، محسن دانش مسگران |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 314.3 K
|
|
21 |
|
بررسی اثرات سیلاژیونجه با سطوح متفاوت خرمای ضایعاتی بر سنتز مشتقات پورینی، در گوسفند کرمانی |
|
راحله رجبی علی آبادی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 901.08 K
|
|
22 |
|
بررسی اثرات سیلاژیونجه با سطوح متفاوت خرمای ضایعاتی بر مصرف ماده خشک و قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام و الیاف نا محلول در شوینده خنثی گوسفند کرمانی |
|
راحله رجبی علی آبادی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 523.6 K
|
|
23 |
|
بررسی تأثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند |
|
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 411.2 K
|
|
24 |
|
تعیین قابلیت هضم لرد خرما با استفاده از روش حیوان زنده |
|
زهرا نصیب پور مرتاض، امید دیانی، رضا طهماسبی، امین خضری، امید آذری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 132.44 K
|
|
25 |
|
تاثیر تغذیه سیلاژ تفاله یونجه با خرمای ضایعاتی بر فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی |
|
سکینه ابراهیمی قره قیونلو، رضا طهماسبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 523.36 K
|