صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
54
1
ﺗﺎﺛﯿﺮات ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد بهاری، هادی قنبرزاده، نصراله وطن خواه، محمد حسینی، هادی سریر، ملیحه نکوفرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (359.26 K)
2
تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد بهاری، هادی قنبرزاده، نصراله وطن خواه، محمد حسینی، هادی سریر، محمدرضا بخشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.8 K)
3
پیشﺑﯿﻨﯽ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری در ﺟﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎی عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک، مهران مهری، محمد حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.21 K)
4
اثر اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ و ﻓﯿﺘﺎز ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺑﺮ pH دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و ﻣﯿﻨﺮاﻟﯽ ﺷﺪن اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
روح اله نورمحمدی، محمد حسینی، معصومه وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (335.08 K)
5
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمد حسینی، محسن آملی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355 K)
6
اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین، محمد حسینی، روح الله نور محمدی، مصیب شلایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.59 MB)
7
اثر مکمل اسیدهای آلی بر روی وزن نسبی اندامهای داخلی و فعالیت آنزیم های سرم جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین، محمد حسینی، روح الله نور محمدی، مصیب شلایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.57 MB)
8
بررسی برخی خصوصیات دستگاه گوارش و PH قسمت های مختلف آن در جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک
مصیب شلایی، محمد حسینی، نظر افضلی، ولی محمد شعبان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.69 MB)
9
اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار
مصیب شلایی، محمد حسینی، آمل زرگانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.9 MB)
10
اثر عرق خارشتر بر عملکرد جوجه های گوشتی
پری نسا عبدالهی، نظر افضلی، هادی سریر، محمد حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
11
اثر سطوح مختلف اسید آلی بر وزن نسبی اندام های داخلی جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره های با پروتئین و انرژی تعدیل شده
لیدا بابائی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.56 MB)
12
اﺛﺮ ﮔﻠﺒﺮگ زﻋﻔﺮان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن اﻧﺪام ﻫﺎی داﺧﻠﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی ناقوس، حسن حسینیان بیلندی، محمد حسینی، حسن بازدیدی، جواد دباغ کاخکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (897.46 K)
13
اﺛﺮ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ
حسن حسینیان بیلندی، مهدی ناقوس، محمد حسینی، حسن عزیز آبادی، جواد دباغ کاخکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (932.1 K)
14
بررسی اثر تراکم در واحد سطح بر دان مصرفی و عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمد حسینی، حمید رضا دوستی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (487.17 K)
15
اثر تراکم گله در واحد سطح بر خصوصیات مختلف لاشه و لنگش جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمد حسینی، حمید رضا دوستی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (479.68 K)
16
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه
منیره حسینی، محمد حسینی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
17
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه
منیره حسینی، محمد حسینی، همایون فرهنگ فر، مصیب شلایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (971.35 K)
18
اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ و ﻏﻠﻈﺖ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺳﺮم 21 روزﮔﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی، مصیب شلایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (929.02 K)
19
اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ روی برﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (897.06 K)
20
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪآﻟﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و اﺟﺰای ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﻧﺮژی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه
لیدا بابائی، محمد حسینی، محمد رضا اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (965.61 K)
21
اثر جو تخمیر شده با لاکتوباسیلوس و جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه های گوشتی
حسین لنگری، محمد حسینی، نظر افضلی، حسن نصیری مقدم، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (387.14 K)
22
اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی
حسین لنگری، محمد حسینی، انور آموزمهر، محمود خیرآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.66 K)
23
اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیزآبادی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
24
اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیز آبادی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
25
بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی
سعید خداداده، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.22 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3