نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 54 | ||
51 | تاثیر سطوح مختلف نوشیدنی کومبوچا بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
محمد بهاری، هادی قنبرزاده، محمد حسینی، هادی سریر، محمدرضا بخشی، نصرالله وطن خواه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.03 K) | ||
52 | پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در جو با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی | |
حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.73 K) | ||
53 | پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ضروری در سورگوم با استفاده از روش شبکه های عصبی مصنوعی | |
حسین انصاری نیک، محمد حسینی، مهران مهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.59 K) | ||
54 | اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر PH دستگاه گوارش و مینرالی شدن استخوان درشت نی جوجه های گوشتی | |
روح الله نورمحمدی، محمد حسینی، معصومه وکیلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.99 K) |