نویسنده =
تعداد مقالات: 107

101 تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز
مهدی مقدم، احمد احمدی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K)

102 ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)

103 تعیین ارزش غذایی جلبک سبز با استفاده از روش کیسه های نایلونی
وحید کردستانچی، اکبر تقی زاده، علی زنبوری، حجت شهزاد، علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.3 K)

104 تعیین ارزش غذایی دانه گلرنگ فرآوری شده با استفاده از روش تولید گاز
حجت شهزاد، اکبر تقی زاده، یوسف مهمان نواز، وحید کردستانچی، علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)

105 عملکرد،صفات لاشه و ترکیب اسید چرب گوشت بره های تغذیه شده با برخی از دانه های بقولات خام و اتوکلاو شده
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.2 K)

106 بررسی مقایسه ای روش های برون تنی (آزمایشگاهی) با درون تنی (حیوان زنده) برای اندازه گیری ضرائب هضمی و تخمین انرژی قابل متابولیسم یک خوراک مخلوط با شکل فیزیکی متفاوت
حسین غلامی، عمار کچچیان، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.54 K)

107 تاثیر استفاده از سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر روی تولید گاز تفاله انار
مقصود بشارتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.49 K)