نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺑﺪن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محسن رجب زاده نسوان، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.48 K)

2 اثرات سطح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ترکیبات شیمیایی سیلوی سورگوم علوفه ای (Surghom bicolor) در هنگام سیلو و بعد از بازکردن سیلو و تعیین فرانسجه های تجذیه پذیری آن با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، علیرضا شیبک، حمید خراسان، محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.43 K)

3 اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مجید ابارهیم پور، محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.56 K)

4 تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محسن رجب زاده نسوان، منصور رضائی، زربخت پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)

5 تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محسن رجب زاده نسوان، منصور رضائی، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.03 K)